Šta je novo?

All in Wonder, drivers

SuperStarr

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
Matična ploča
ASUS P6T Deluxe v2
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
Kodak 512Gb + 16Tb RAID
Zvuk
Creative Audigy2 ZS
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam ATi All in Wonder, gde da nađem drajvere za nju, za Win XP (da li može na Win XP ako ne ima li podrške za Win 2000 ili Win 2003 ? ) ili mi makar recite koje drajvere da skinem.
Na dial up-u sam pa da ne skinem neke drajvera a ono nije to... 🙁

Bejah tamo, rezultat je ova stranica:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/aiwradeon-prer300-xp.aspx

To je u stvari ono što me buni, drajveri 6.11 a ja sam svojevremeno koristio 4.8 do 4.12 dok sam imao Radeon 9550 - radeon 9600!
Znam da nV drajveri recimo na GF4MX ne mogu da se instaliraju noviji od 4x.xx (po mom iskustvu!) pa me buni da ovo nije mnogo svež drajver za prvi All in Wonder ?!?

:wave:

Ako sam ga dobro razumeo, on ima onaj prvi AIW. Znači samo Radeon Radeon, bez dodatnih oznaka.
Deda Radeon zapravo 😛, sa ATI Rage II čipom.
Ne znam zaista koji drajveri bi radili za njega. Da li on uopšte ima drajvere za XP?

Poslednja izmena:
Tako je, "Radeon 3D RAGE II +DVD" je čip, prvi All in Wonder.
Radio je do skoro na Win 98. 🙂

re:

Ja sam imao AiW Rage i koristio WXP-j5-30-1-b02 drajver za XP. Verzija drajvera je 5.10.2600.6010. Po njihovoj preporuci,posle ide, MMC72 no DVD verzija softwera za capture i gledanje tv programa. Imao sam i neki dodatak za teletekst,ali ne mogu da nadjem koja je verzija. Drajver je nesto preko 7 Mb,a MMC oko 8 Mb.
Ja sam je koristio za capture,zbog ATI Rage Theater cipa ,sa kojim su svi programi vrlo dobro saradjivali.
pozz

Pa ajde, probaću sa tim drajverima za Rage Pro i Rage XL pa vam javljam. 😉
:wave:

Nazad
Vrh Dno