Šta je novo?

All in wander 8500

Boris

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2000
Poena
620
Nameravam da iz USA narucim Radeon 8500DV All In Wander sa 64Mb RAM-a.Vidim da mu cena trenutno pada a najjeftinije sto sam nasao je oko 165$ uz besplatnu isporuku, sto se odnosi na Ameriku naravno, a osoba koja treba da mi donese dolazi u decembru.
Moze li mi neko reci nesto vise u smislu da li je ovo povoljno, neki savet u vezi PAL-a (da li ga kartice za tamosnje trziste podrzavaju a ako ne da li se one koje podrzavaju mogu naci tamo) itd.

Nalazost, ako se nevaram te Radeon karte na sebi sadrze NTSC TV tjuner, tako da nazalost nece raditi kod nas (Herkules jedini pravi AIW karte koje podrzavaju PAL).

Da,nema leba da ce to da radi kod nas.Jedino ti preostaje da se nekako raspitas!

Znaci sve osim TV tjunera ce raditi (TV out mozes dobiti da bude PAL).
Cijena je povoljna. Upravo je kolega narucio za 167$ + transport i ostalo 33$.

Kao sto su ti vec odgovorili, jedino Hercules pravi AIW 8500 sa PAL tunerom. Mada, sve ostalo ce raditi, znaci i video in i video out, ali to ti onda dodje kao VIVO sa daljincem...

A da li se u Americi moze nabaviti Herculesov model??? (nemam ko da mi donese iz evrope :))

BodyRemover je napisao(la):
A da li se u Americi moze nabaviti Herculesov model??? (nemam ko da mi donese iz evrope :))
Tesko, ne vidim zasto bi tamo prodavali PAL verziju kartice (mada se mozda vredi raspitati). Moj Hercules AIW 8500DV je donesen iz Singapura.

Dandy je napisao(la):
Tesko, ne vidim zasto bi tamo prodavali PAL verziju kartice (mada se mozda vredi raspitati). Moj Hercules AIW 8500DV je donesen iz Singapura.

Singapur, a? :) proveri PM ( u slucaju da ne proveravas) :)

pozdrav

Nazad
Vrh Dno