Šta je novo?

All in one telefon

Adam K

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2006
Poena
360
Dakle potreban mi je mobilni telefon koji bi' mogao da koristim kao MP3 player i digitalni fotoaparat i kao sam telefon naravno :D
Trenutno imam k750i koji je jedno sjajno parče hardwarea, ali nedovoljno dobro kameru da bi mogla da mi zameni digitalca i nema 3.5mm konektor za slušalice, a Fast Port se kvari po 2. put i to nema smisla popravljati.
Osim pomenutog trenutno imam Canon A60 i Sansa Fuze. Nekom ovo možda deluje glupo, al' želeo bi' da umesto njih imam jedan uređaj, manji je cim, jednostavnije je za nošenje i upotrebu. Nisam lood za megapixelima, tako da je 1.92 ili 3.14 sasvim dovoljno, samo da je sama kamera dobra tj. da ima zoom u rezolucijama većim od 640x480 što moj telefon nema. Znam da ovako nešto košta, al' ja ne tražim sam high tech već da je svaka f-ja upotrebljiva. W890 deluje kao fin izbor kao i n78, znači naravno osim onoga što dobijem za svoje uređaje ne bi' da ulažem više od 50-100 evra tj. cena telefona ne bi trebala da bude veća od 300e. Dolaze u obzir i postpaid mts paketi telefona.

Poslednja izmena:
Definitivno N82, mada i N95 moze da odradi posao ali ima za nijansu losiju kameru i nema xenonski blic.

Ja sam N82 nosio na more i preko dana Ixusa nisam ni koristio.

Ili recimo da batalim tu ambicioznu zamisao da mi zameni digitalca već ''samo'' MP4, znači treba mi nešto sa kamerom u rangu k750 ili bolje i 3.5mm port i naravno mogućnost ubacivanja i čitanja kartica od bar 2GB.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno