Šta je novo?

all in one ili ne.i koji?

V

vvb

Guest
Potreban mi je skener i stampac.oko stotinak evra.da li da uzmem neki multifunkcionalni uredjaj (i koji) ili da uzmem odvojeno?Hvala.

Odvojeno skener i stampac tesko da ces da kupis ada bude nesto kvalitetno. Ako neces da se bavis nekim profesionalnim radom a po budzetu predpostavljam da neces preporucujem ti neki all in one iz HP porodice.

s' postovanjem JA :smoke:

Ako je za kucnu uptrebu, a cini mi se da je tako, verovatno pricamo i inkjet stampacu. Sam laserski stamapac /najjeftiniji/ nije ispod 95e, a tesko da postoji bili sta mulitf. da je oko 100e.

Ako je budzet veci ~160e Samsungov SCX-4100, je odlicno resenje, uredjaj je multif. kombinijue laserski stampac, i skener + od kompjutera nezavisnu fotokopir opciju.

Za 100e, ostaje kupiti odvojeno neki inkjet i skener. Ne znam koliko kostaju multif. HP injet+scan, mozda i ima za 100e ...

Poslednja izmena:
Kao preporuku mogu da ti dam HP 1510, multifunkcionalni all-in-one uredjaj, pratim tj prodajemo taj model jos od samog pocetka proizvodnje i prvih modela i mogu da ti kazem da sam ja i kupci u potpunosti zadovoljni, znaci ima sve sto treba jednom klasicnom korisniku, jedina mana mu je mala kolicina mastila u kertridzima, cena je oko 9000din u zavisnosti gde kupujes.

izbor mi je pao na dva modela:hp 1510 i canon pixma mp 150.moze li neko da ih uporedi?zanima me najvise koji je jeftiniji za eksploataciju ali i kvalitet ako postoji bitnija razlika.

Imam istu dilemu,oa me zanima kako si je ti reshio(ako uopshte jesi).
Ako je neko voljan da da preporuku i pomogne u izboru izmedju ovih modela,neka se javi,jer ja postajem nestrpljiv,ali stvarno... :wall: :mad:

Najzad sam reshio dilemu i pazario HP1510.Cena sitnica 8700 sa sve USB kablom,zato ljudi budite oprezni,mnogi se po BGD-u nenormalnu ugradjuju,tako da na vishe mesta HP1510 koshta i do 10000din!!!
Prvi utisci su sasvim OK.Crno bela shtampa je i vishe nego dobra za ovu klasu uredjaja,a i brzina je dosta dobra.U koloru sam malo shtampao,ali sam sasvim zadovoljan i kolor shtampom.Skener 1200dpi,obavlja posao zaista dobro.Skenirao sam vishe fotografija i izgledaju sasvim pristojno.
Elem,ako vam treba shtampach za povremenu upotrebu,solidnog kvaliteta shtampe i skener koji je sasvim OK(a uz sve to i kopir kao "nuzhno zlo" :) ),onda mislim da je ovaj model prava stvar.Ne znam,meni je chak i vizuelno dopadljiviji od Canonovog modela,jedino nema USB2.0,shto do nekle usporava rad i kvari inache sasvim dobar utisak.Da dodam da je cena pixme 150 neshtom manja,oko 8400 din.

Poslednja izmena:
E ovako, mislim da prodajemo 2-3 komada mesecno 1510 MF uredjaja, samo nam se 1 vratio na garanciju, nije hteo da povlaci papir (vlasnici su mi bili sumnjivi, ali ok), vracen je na reklamaciju, zamenjen novim i to je to. Mislim da nisi pogresio sto se tice odabira urecdaja.Jedino sto sam ponekad imao problema jeste to da nije hteo da radi lepo softver HP-a sa nekom verzijom Win-a pa nije htelo da radi auto scan dugme na uredjaju.Reinstalacijom Win-a sve radi kako treba :).
Pozz

ja sam bas nedavno kupio aio uredjaj i prezadovoljan sam! nisam verovao da ce nesto tako zajedno upakovano tako lepo da radi. u pitanju je canon MF3110 i platio sam ga okruglo 150$. Nedostaje mu samo mreza (ide na usb 2.0) ali meni to ne treba....

Vrh Dno