Šta je novo?

Alkahest

Dragonbane

Cenjen
Učlanjen(a)
30.12.2021
Poena
185

Ovo izgleda jako zanimljivo :love:
Ne sviđa mi se jedino naslov. Zvuči mi kao alkotest 🍺🥴
Igra je "zone world", smeštena u fantasy svet Kadanor, a developeri se hvala kako im nije cilj preogromna mapa već kvalitet u odnosu na kvantitet.
Gameplay neće biti ovako skriptovan, valjda...
Razvija se za PC i konzole a datum izlaska je nepoznat.

Izgleda previše dobro da bi bilo istinito, oprezno sam optimističan :)

Još jedna igra koja mi i pre izlaska iznova pokazuje zašto ne volim igranje iz prvog lica...

Pa grafika nije ništa posebno za današnje standarde, ali animacija jeste solidno unapređena u odnosu na slične igre tog tipa iz prvog lica. Ovo rekao bih ide u pravcu ideje o kojoj sam ovde pisao u nekoliko navrata ranije, gde je za igre iz prvog lica najveći problem to što su ruke kruto nasađene napred a neretko nisu čak ni najbolje animirane. Držanje i položaj ruku glavnog junaka trebalo bi da može da se napravi daleko prirodnije i bolje naročito kada je neki oblik interakcije u pitanju. Ovde je to reklo bi se solidno unapređeno, premda još uvek to sve skupa nije idealno. Lično smatram da je varijanta iz trećeg lica bolje rešenje za igre ovog tipa. Dobar primer za to je igra Blight Survival gde je animacija vrhunska a pregled sasvim korektan iako je kamera postavljena dosta blizu karaktera. Znam da neki ni ovu varijantu ne preferiraju previše, ali u ovom slučaju rekao bih da to funkcioniše pošto je karakter povučen skroz levo u stranu, tako da ne smeta previše. Plus što mi pomenuta igra izgleda kud i kamo vizuelno bolje zaokružena u odnosu na dotični Alkahest.

1:36-1:47 tipican kafanski intelektualni razgovor momenat a na kraju i Graboid. Msm da nema od ovoga nista ali lepo za videti

meni se baš dopada

Vrh Dno