AmilDinsio
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.05.2007
- Poena
- 320
Kako da znam unapred da prodavac salje proizvod kao registrovanu posiljku, sa tracking kodom. Koje su to posiljke standard ali shiping ili neke druge.
Kako da znam unapred da prodavac salje proizvod kao registrovanu posiljku, sa tracking kodom. Koje su to posiljke standard ali shiping ili neke druge.
Da li je neko kupovao ove kablove?
Trebao sam jos prosle godine da kupim ali nasao sam staru zalihu,,tri para kablova su se iskidali za godinu ipo dana.
Nnije neka razlika u ceni,ali i ne mislim da bacam novac na kablove za zvucnike koji nisu nesta.
Хвала на брзом одговору и информацији, ту дилему сте ми решили.@Ovcar
Aliexpress standard shipping je logistika koja ima puno pracenje preko sajta nase poste, ali je to bug na platformi, da pise da ne podrzava pracenje. Nju izaberi i neces pogresiti.
Ako pise free shipping to je to onda je free i placas samo cenu proizvoda. Nema dodatnih troskova. Desava se ali retko da prodavac naknadno trazi jos neke pare da mu se uplate pre nego sto posalje robu ali to su prevaranti i to je van zakona Aliexpress i to samo treba ignorisati. Meni se za 10 godina koriscenja Aliexpresa nikad to nije desilo. Prodavac ima rok u kojem MORA da posalje paket. Ako ne, on dobija negativnu ocenu a vi verovatno pare nazad. Jedini dodatni trosak moze biti nasa Carina koja moze da lupi PDV ili i CARINU na to, ali to vazi za sve pakete koji dolaze iz inostranstva nevezano za cenu i odakle dolaze. Prodavci i Aliexpress nemaju sa tim nista. Prodavac moze po vasoj zelji da na pakovanju napise fiktivnu manju cenu i Carina nece ni pregledati verovatno paket. Provereno!Хвала на брзом одговору и информацији, ту дилему сте ми решили.
Међутим далеко већи проблем и примарни разлог мог јављања је део који се тиче шипинга, па ако може неко да каже коју на ту тему било би сјајно.
Jel' ovo 100% proverena informacija?@Ovcar
Aliexpress standard shipping je logistika koja ima puno pracenje preko sajta nase poste, ali je to bug na platformi, da pise da ne podrzava pracenje. Nju izaberi i neces pogresiti.
Kod mene su svi do sada bili RG...SG, tj Singapore post, a i na specijalizovanoj grupi za AE na FB mi je potvrđeno isto.Jel' ovo 100% proverena informacija?
Mogao bih se zakleti da mi je slato dosta pošiljaka UA.....HU kad izaberem Aliexpress standard shipping, a kako znate i sami dostavu tih pošiljki nije moguće pratiti...