Pogledao sam malo punjače za vikend.
Mean well srbija nema ovakav tip punjča.
Ovaj iz Ikeje (Ikee!) deluje ok ali ako pročitaš recenzije ima jedna gde piše da je devojka/žena uzela više komada i svi su imali problem i posle nekog vremena crkli (pa je uzela još 2... ženska logika!)
Produžni kabl je vrlo sumnjiv, korisnog opisa naravno nema a nešto ne bi rekao da je svaki od 6 usb portova 5V i 3,5A, to bi bilo preko 100W ukupno, za 2000 din, ne verujem.
Anker store na aliexpresu se čudno ponaša, koju god kategoriju izabrao dobijam " Sorry, no matches were found for your refined search"
Pogledajte prilog 350635
LM. cene onih ozbiljnijih su značajno otišle gore...
Izvini, malo kasno odgovaram, ali tek sad sam video...
Prvo, Anker Store već odavno ne šalje ništa za Srbiju (od početka pandemije kada su ekstremno kasnile pošiljke preko Singapura, pa su morali da vraćaju pare iako su poslali).
To se u pretrazi manifestuje upravo tako kao što je kod tebe, zato što pretraga uzima u obzir samo ono što može da se pošalje za tvoju zemlju.
Možeš slobodno da naručiš punjač sa AliExpressa, ako uzmeš od dobre firme biće verovato bolji nego bilo šta što ima kod nas (u normalnoj prodaji i po razumnoj ceni).
Problem je međutim poštarina, jer sve te firme ili ne šalju za Srbiju, ili su uveli ekstremne cene shippinga.
Šta mogu da ti preporučim od punjača: ORICO, Anker, Tronsmart, Aukey (ovi poslednji su najbolji ali mislim da nema šanse da se nađu iole povoljno)
OK su i Baseus i Ugreen, ali im je malo lošiji odnos cena/kvalitet.
Pogledaj ne samo u oficijelnim radnjama, nego napravi pretragu po celom AE, jer ima radnji koje prodaju te iste stvari ali ponekad sa pristojnijim poštarinama.
Ako ništa ne uspeš da nađeš, nisu loši ni NEKI modeli od Kuulaa i Elough.
Ako na kraju ništa ne nađeš povoljno, javi mi se na PM, imam u kućnoj rezervi par komada Orico 5-portnih stonih punjača od 40W ukupno Koristim jedan na poslu i jedan kod kuće već 3-4 godine i odlični su. Kad malo razmislim nema potrebe da toliko gomilam zalihe, ipak se i tehnologija menja, pa bih dao ceni koju sam ja platio dok je poštarina bila besplatna.
To je nešto ovog tipa:
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com