Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

I just found this on AliExpress:
US $21.41 | Toocki GaN 47W USB C Charger PD 27W Fast Charing For iPhone 14 13 12 11 ProMax Type C Charger for Samsung Xiaomi Realme POCO

Jel uzimao neko ovo za manje od dolar preko coinsa, pre par dana?
Jos uvek mi nisu poslali, kakva je kod vas situacija?

US $21.41 | Toocki GaN 47W USB C Charger PD 27W Fast Charing For iPhone 14 13 12 11 ProMax Type C Charger for Samsung Xiaomi Realme POCO

Meni su poslali juče...

• Like
Reagovanja: s5p

Meni je poslat

• Like

Prilozi

• Screenshot_20250126_101904_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250126_101904_AliExpress.jpg
    65 KB · Pregleda: 186
Da li neko ima preporuku za punjač za kola i za kabl koji mogu da pune Xiaomi 13 u punom protokolu 67W MAX, a da je malih dimenzija kao što je Baseus Tiny Star Mini PPS kao na ovoj slici, znači da ne viri kada se ubaci u 12V slot?

Da li uopšte tako nešto postoji? Dovoljno je da ima samo jedan USB da puni samo jedan telefon.

Prilozi

• baseus-avtomobilski-polnilnik-tiny-star-mini-avtopolnilec-30-w-qc-30-crn.jpg
    baseus-avtomobilski-polnilnik-tiny-star-mini-avtopolnilec-30-w-qc-30-crn.jpg
    26.8 KB · Pregleda: 123
Ima li neko preporuku za neku led lampu koja se kaci na magnet, koja bi se koristila u kuhinji iznad sporeta? Crkla mi sijalica na aspiratoru, pa bih neku zamensku da stavim.

Ima li neko preporuku za neku led lampu koja se kaci na magnet, koja bi se koristila u kuhinji iznad sporeta? Crkla mi sijalica na aspiratoru, pa bih neku zamensku da stavim.

Pokusaj da ih nadjes preko coinsa, ja sam razmiljao ovu da kupim

Treba mi neka preporuka za nosač za tablet veličine 11", težina 500gr, kao ruka koja se savija a kači se na radni sto. Eventualno može da bude i podni stand gde je tablet na visini od 1m.

€8.32 | Kodak Micro SD Card Memory Card Class 10 64GB U3 4K High Speed Cartao De Memoria Flash Memory TF Mecard C10 For Card reader

128 gb + citac

4,5 e
Pozdrav samo da pitam da li su ok ove kartice za telefone mislim kako su se pokazale?

Treba mi neka preporuka za nosač za tablet veličine 11", težina 500gr, kao ruka koja se savija a kači se na radni sto. Eventualno može da bude i podni stand gde je tablet na visini od 1m.

Ovaj jeftiniji.

Ili skuplji model.

Pise u opisu koji tableti odgovaraju, ali mislim da ce da drzi svaki.

Pozdrav samo da pitam da li su ok ove kartice za telefone mislim kako su se pokazale?
Imao sam je u sluzbenom telefonu, radila je normalno.
Sad mi je u auto kameri, gde isto radi bez problema, 64GB je u pitanju

Radi sve ok. Dokle, videcemo 😀

Prilozi

• Screenshot_20250126_210804_Settings.jpg
    Screenshot_20250126_210804_Settings.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 137
Porucio sam pa cu videti kakva ce biti uzeo sam 128Gb bez citaca jer vec imam jedan i ispalo mi je 3.92$

• Like
Reagovanja: M J
Samo da javim da onaj adapter toocki sto se prodavao 3.5-5$ 65W ne radi sa samsung telefonom kao super brzi punjac 2.0, vec kao obican super brzi, sa istim kablom na onom toocki 67W radi pun gas 2.0, pretpostavljam da je problem do samog chipa, pa radi na samsungu kao svaki adapter 25-30W. Mislio sam da ima veze PPS, ali nema ni onaj a ni ovaj PPS funkciju.

Poslednja izmena:
Potrosih i ja coine sto sam imao i posto mi treba jos par sitnica uzeh da pisem komentare na prozivode ali se desava neka greska evo vec dva dana. Jel jos neko ima isti problem?

Ovaj Gogo Match ne mogu da provalim kako s eigra.

Ima i ovo 😱

Prilozi

• Screenshot_20250127_165707_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250127_165707_AliExpress.jpg
    131.7 KB · Pregleda: 115
@ironmanbg

To je neka sistemska greska...

I ja sam mislio da su mi 12.12 pobrisali oko
5000 ali nisu - potrosio sam ih :(

Bankrot i kod mene - kriziram :)
A nekima propada po 20k:(

@zweet

Ne vredi gubiti pola sata zbog 25 coina

• Like
Imas musterije na vrhu i ono sto oni traze i po kojoj ceni u novcu i coinima pa treba dole da iskombinujes tu stvar i da im prodas kad zavrsis - kliknes na dugme. Kad kliknes na proizvod koji traze dobijes poredjano kako doci to trazenog (sto je proizvod moderniji i savrseniji broj osnovnih prtoizvoda potrebnih da se dobijew trazeni raste geometrijskom progresijom), tako da ako trazi gramofon na trubu onda klikas na generator tih audio stvari pa dobijes mono bubice, spojis dve u stereo bubice pa njih dve u studijske slusalice... Najvaznije je proceniti koliko poteza ti treba da dodjes do trazenog proizvoda. Ja klikam zamenu dok ne dobijem jednostavnije koje napravim u manje klikova. Broj coina ostaje isti dok se cena u parama smanjuje. Tako se i brze zavrsi posao tj bude bolja satnica u $ :)

NI meni gogomatch ne daje coinse vec sigurno godinu dana, tako da ni ne ulazim, a merge boss igram pola sata i na kraju mi da 6coinsa, iako predjem po 4 5 nivao koji su izuzetno smaracki i dosadni

inace da javim da su sva 4 girier tuye pametne uticnice otisle u vecna lovista posle samo mesec dana...prve dve su se pokvarile isti dan..pomislio sam da nije neki hladan lem ili ko zna sta, druge dve su radile mesec dana povremeno i jednostavno pregorele, definitivno ih ne treba stavljati na vise od 2-2.5kw iako su deklarisani na 4.2kw

Обе игрице служе да се заправо коини троше, а добијају се дневним кликтањем за 60 коина .

Meni je problem što nemam našta da ih trošim, jer su popusti tipa 2%,5% i sl, a svaki item ima plaćenu poštarinu.
Srpska verzija AE, makedonska ništa bolja, reinstalirana App po ko zna koji put.

Prilozi

• Screenshot_20250127_193017_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250127_193017_AliExpress.jpg
    101.6 KB · Pregleda: 86
  • Screenshot_20250127_193003_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250127_193003_AliExpress.jpg
    114.8 KB · Pregleda: 41
  • Screenshot_20250127_192944_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250127_192944_AliExpress.jpg
    104.1 KB · Pregleda: 29
  • Adds to story
Tebi i dalje stoje srpske cene, napisi detaljno sta radis jer negde debelo gresis.

Imaj na umu da mnogo reinstalacija i brisanja kesa za kratko vreme privremeno flaguje nalog.

Nazad
Vrh Dno