0.27$ uz kupon iz stora
I just found this on AliExpress:
US $8.65 | Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung
![]()
Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja imam soundcore boost model, koji je ja mislim jači od sc 2 i 3, baš sam probao povezati na tv, iskreno ovaj moj LG 55 inča i dalje ima bolji i puniji zvuk, prosto surround zvuk. E sad kada bi se dva sc boosta uzela, spojila, mislim da bi to već bila bolja priča. Eto to je moje neko iskustvo.Kad već pominjete soundcore, da li je taj zvučnik, ili npr sc trojka unapređenje u odnosu na TV zvučnik prosečnog današnjeg TVa? Da se koristi kao soundbar?
Pogledajte prilog 469687
Prvo izbacio 2.7 doll, izašao iz app, ubio je, vratio se i ponudio je 0.27 doll. MKD.
Cini mi se da neko negde napisa da kao moze da se menja velicina slike ali ja nisam nasao kako i gde. Ako neko zna neka napise.Stigao i meni projektor, upario sa Mi Box i Soundcore 3. Sasvim zadovoljavajuce za te pare. Jedina mana sto nema podesavanje velicine projekcije, od podesavanja projekcije moze samo da se "naginje" slika gore ili dole. Sve u svemu za te pare i uparen sa ostalim uredjajima sasvim dobra kupovina.
Sasvim korektna slika. Projektovano je na beli zid. Na nekih 2.5m udaljenosti dobijam sliku veću od 65". Za dvorište u mraku u letnjim mesecima dušu dalo. Vredi €19.23, samo da se ne pokvari brzo.Stigao onaj jeftini projektor. Upariću ga večeras sa Mi Box 2gen i Soundcore 2 pa da vidimo na šta liči.
Pogledajte prilog 469684
Iskreno ne znam. Zato sam pitao, jer nikad cuo rec za kanibalizovan procesor… Svasta se moze procitati na netu. Da imaju neku falinku mozda, ono znam ili radi ili ne radi. Ali se nisam nikad sreo sa crkavanjem procesora ili necemu slicno.Šta taj termin uopšte znači u kontekstu procesora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari