narucio za 13 $ preko MakedonijeImate zeblaze gts 3 pro ,preko coinsa za 12 eura
Porucio sam supruzi.
Ako izadje nekom zeblaze ares 3 pro preko coinsa, nek javi. To sam pikirao za sebe.
Ne. Platio sam ga oko 12.87$ pre par meseci.Da li je dobra kupovina za 21.15$?Please help me choose!
US $48.51 | Original Razer DeathAdder Essential Wired Gaming Mouse Mice 6400DPI Optical Sensor 5 Independently Buttons For Laptop PC Gamers.click.aliexpress.com
Vraćaju automatski, dok se ne pošalje.Slucajno kliknuh na plati proizvod, ali sam odmah kroz jedan minut otkazao kupovinu i naveo da sam odustao
Pise da ce refund biti izvrsen 1-10 radnih dana
Jel vracaju novac ili prave problem?
Slucajno mi se prvi put ovo desilo
Ne. Isti ko ti sto si uzeo. GTS 3 pro.Koji si uzeo za 13$, ares 3 pro
dobro da si mi rekao, sacekacu onda da prodju ovi popusti 😂narucio za 13 $ preko Makedonije
Ne. Platio sam ga oko 12.87$ pre par meseci.
Da li je dobra kupovina za 21.15$?
Ne razumem se nesto puno, da ki su ove sijalice kompatibilne sa svim markama a automobila? Cale ima audi a4 iz 2002, on ima ksenonske farove, ali su bas oslabili, da li bi ovo moglo da se iskoristi?Planiram da kupim LED sijalice za auto, da li je neko kupovao od RIDERSPARK DUALVISION Autolight Official Store ili imao iskustva sa nekom drugom prodavnicom? Jurim H7 sijalice300W Turbo H7 H11 LED Headlight Bulbs CANBUS Lights 30000LM H4 9012 9005 HB3 9006 Mini Lamp 3580 CSP Wireless Car LED with Fan - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Jos uvek mi se ne zuri. Hocu samo da probam kako ce da mi legne bela svetlost naspram bele, mada sam siguran da ce to biti ljubav na prvi pogled 😂@Chernobyl Imas ih na kp za 20e kolko hoces ako ti se zuri.
Citao sam lose ocene i mahom su komentari da sijalice ne koriste CANBUS i da imaju problema na automobilima novije generacije, fazon tu od 2008-09 godise. Meni je automobil svakako starijeg godista, tako da racunar sigurno nece da se buni kao kod novijih modelaNe razumem se nesto puno, da ki su ove sijalice kompatibilne sa svim markama a automobila? Cale ima audi a4 iz 2002, on ima ksenonske farove, ali su bas oslabili, da li bi ovo moglo da se iskoristi?
Ukratko, ne mogu u xenom farove.Planiram da kupim LED sijalice za auto, da li je neko kupovao od RIDERSPARK DUALVISION Autolight Official Store ili imao iskustva sa nekom drugom prodavnicom? Jurim H7 sijalice300W Turbo H7 H11 LED Headlight Bulbs CANBUS Lights 30000LM H4 9012 9005 HB3 9006 Mini Lamp 3580 CSP Wireless Car LED with Fan - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Kako sad 2 za 20?
Neka preporuka za mašinicu za šišanje?
Koliko ti je % na coins? Meni 27 i na kraju je cena 6.48Kroz coinse sa MKD regionom, Netac SSD 128GB 4.7$.
Netac SATA3 SSD 2,5 Zoll 2 TB 1 TB HD-Festplatte SATA HDD 512 GB 256 GB 128 GB 480 GB 960 GB interne Solid-State-Festplatte für Laptop-PC - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari