Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Slucajno kliknuh na plati proizvod, ali sam odmah kroz jedan minut otkazao kupovinu i naveo da sam odustao
Pise da ce refund biti izvrsen 1-10 radnih dana
Jel vracaju novac ili prave problem?
Slucajno mi se prvi put ovo desilo

Imate zeblaze gts 3 pro ,preko coinsa za 12 eura
Porucio sam supruzi.

Ako izadje nekom zeblaze ares 3 pro preko coinsa, nek javi. To sam pikirao za sebe.
narucio za 13 $ preko Makedonije
Da li je dobra kupovina za 21.15$?
Ne. Platio sam ga oko 12.87$ pre par meseci.

Slucajno kliknuh na plati proizvod, ali sam odmah kroz jedan minut otkazao kupovinu i naveo da sam odustao
Pise da ce refund biti izvrsen 1-10 radnih dana
Jel vracaju novac ili prave problem?
Slucajno mi se prvi put ovo desilo
Vraćaju automatski, dok se ne pošalje.

• Like
Reagovanja: s5p
Ima ga i sad za te pare, medjutim diskutabilno je da li su isti pacovi.

Ja sam ga uzeo za bratanca preko onih EURO24 kupona za golove za 3.71$, to je jos ludji popust bio...

Hoco EQ10 PLUS uzeh za 11.48€(srb). poklekao sam ebg.
1731352917991.jpeg

Skrolujte na dno shopping korpe da vidite koliko stvari je "Item unavailable" 🤣

Planiram da kupim LED sijalice za auto, da li je neko kupovao od RIDERSPARK DUALVISION Autolight Official Store ili imao iskustva sa nekom drugom prodavnicom? Jurim H7 sijalice
Ne razumem se nesto puno, da ki su ove sijalice kompatibilne sa svim markama a automobila? Cale ima audi a4 iz 2002, on ima ksenonske farove, ali su bas oslabili, da li bi ovo moglo da se iskoristi?

Je li ima neko preporuku za pametni sat, u suštini, nebitno mi je sve (pozivi, poruke i slično), sem dobrog GPS-a i mape. Dakle, kad idem u planinu, da mogu da ubacim track i da se ne gubi GPS kao na telefonu.

@Chernobyl Imas ih na kp za 20e kolko hoces ako ti se zuri.
Jos uvek mi se ne zuri. Hocu samo da probam kako ce da mi legne bela svetlost naspram bele, mada sam siguran da ce to biti ljubav na prvi pogled 😂

Ne razumem se nesto puno, da ki su ove sijalice kompatibilne sa svim markama a automobila? Cale ima audi a4 iz 2002, on ima ksenonske farove, ali su bas oslabili, da li bi ovo moglo da se iskoristi?
Citao sam lose ocene i mahom su komentari da sijalice ne koriste CANBUS i da imaju problema na automobilima novije generacije, fazon tu od 2008-09 godise. Meni je automobil svakako starijeg godista, tako da racunar sigurno nece da se buni kao kod novijih modela

Poručio sam ovaj Anker-ov punjač od 120w ali s kojim god kablom da ga uparim, preko 22-25w ne ide. Imam Honor Magic 6 pro (80w max) i probao sam s njegovim originalnim kablom, nekim Baseus 100w, i Essager od 100w. Probao sam na oba USB ulaza, kao i na USB A. Osta situacija i sa Honor 5 Lite (40w max mislim da je on). Čisto da prenesem iskustvo...
1000013030.jpg1000013028.jpg

Poslednja izmena:
Pa recimo tako nešto, generalno ne puni brzinama kojima sam mislio da će puniti. Imam Baseus od 65w i puni brže od njega.
Poručio sam Anker-ov kabal od 100w pa da vidim s njim da li će biti nekog pozitivnog pomaka...
Taj punjač je u pitanju.

Da li se isplati poruciti zeblaze gtr3 pro za nekih 20-tak eura sada midnight black varijanta ili se moze naci za bolju cenu?
link
https://www.aliexpress.com/item/100.../vi.aliexpress.com/item/1005003413514494.html

Jos nesto posto planiramo kupovinu samsunga s24 ultra pa ako moze preporuka za neku ultra tanku silikonsku masku za njega i neku zastitnu foliju?Pre bih stavio zastitnu foliju nego kaljeno staklo zbog problema sa otkljucavanjem fona preko otiska prsta.

Poslednja izmena od urednika:
Imas GTS 3 Pro za oko 13-14$, samo je kockast.

Ako ti to ne smeta, to je top kupovina jer uzmes 2 GTS 3 Pro umesto 1 GTR 3 Pro.

I kod mene je ta cena.
Ares 3 pro je bolji i zaokruzeniji proizvod od gtr 3 pro, uz doplatu od samo 3 eura, razmisli o njemu
Gtr ispada 21.5e, a ares 24.5e
Ili pak gts 3 pro, njega sam porucio supruzi, jer mi izgleda zenstveno, top satic za duplo manje novca tj 12 eura.

Mada i ja cekam ares ispod 20e ako bude... Ne zurim.

Kako sad 2 za 20?

Neka preporuka za mašinicu za šišanje?

Ja sam u početku sa Ares 3 Pro bio prezadovoljan, ali posle mesec i više korišćenja nemam lepe utiske. Korake uopšte ne meri tačno, o pulsu i pritisku neću ni da pričam (mada to nisam ni očekivao). Jedina dobra stvar na njemu je ekran i vredi kao sat. Čak i notifikacije ne prikazuje kako treba, već ih krati i seče, pa morate da dodirnete notifikaciju da biste je pročitali.

Treba mi preporuka za sledece:

m2 to sata ali X1, jer imam samo taj slot u ploci, pre 11 sam gledao i cene su bile dvostruko nize kao sad
g9 sijalice ubodne ko je porucivao i od koliko W je najbolje da uzmem, jer se ne razumem , imam o sobi plafonjeru i jedna je na 5w a druga na 9w, tako da cenim da je 9w ok ( to mu dodje oko 75w )

Nazad
Vrh Dno