Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Super, meni nije htelo direktno kroz link pa kome ne radi, nek ide kroz Save now putanju.

I HOCO je opet prisutan sa svim i svacim, BT slusalice im ispadnu oko 13.5$, navodno oko 90h autonomije

Ako se nekom isprobava, link ispod

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $31.74 | HOCO W35 Max Wireless HiFi Music Headphone 42mm Coil Speaker Candy Color Bluetooth 5.3 Sport Earphone Support AUX/TF Card Mode

Ima tu članova koji nas ismevaju zbog toga...kao da uopšte mi kao tržište nismo bitni...

@joca89 a kad odaberes toocki i ides na placanje ne smanjuje ti cenu?

Prilozi

• Screenshot_2024-09-08-23-59-49-673_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2024-09-08-23-59-49-673_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    70.2 KB · Pregleda: 140
Piše koliko mi je popust 35%, vama je oko 60% na prikazanu cenu.

@Lanikor Hvala na objavi, poručio sam drugi za 4.79$, nisam imao dovoljno coina da spustim prvi na 7.19$.
Je l' ima nekih običnih USB-C kablova dobrih na popustu?

Otkazi drugi, izgleda da je za KR trziste. Teoretski pasuje ali nemoj da rizikujes. Ne mogu da obrisem pa sam mora moderator da brisne.

Na popustu imas Baseus koliko vidim, imas navise neke kodove.

@Pavlony

Na prethodonoj strani sam postavio primer za Baseus 240W

@joca89

Od naloga do naloga - cesto se ponude razlikuju

( isto tako je i na Temu )

@Lanikor

Preterali su sa brojem modela - vise nije jasno sta sve prodaju kao Toocki :(

Za 67W treba uzeti i kupon 15-1$ pa je cena 6,31$

Moze da se uzme i 65W KR model - jedina razlika je "viljuska" ,
elektronika je ista 100-240V / 50-60Hz

toocki.jpg

Meni je konstantno već oko godinu dana od krada pomnije pratim ponudu u coins sekciji većina stvari 2%.
Moraću da probam sa još nekim nalogom.

Mislim da manje možeš da izgubiš ako kupiš one Lenovo fleške od 2 TB. 😉

@Lanikor : hvala, kupljen GaN na način koji si opisao!

Toocki 67W GaN punjac, mora da se udje kroz Save now - Account>Save now.

Ima jos gomila toga na finom popustu kroz Save now - tad otvori Coins super discounts panel.

7.31$

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $33.82 | Toocki GaN Charger 67W PD USB Type C Fast Charging Quick Charge 3.0 PD3.0 Phone Chager for iPhone 15 14 13 12 Samsung S24 S23
Imam dosta coinsa ali mi ovo daje preko Save now samo na dva mesta kao rezultat za cenu 18 i 19, možda nešto nisam dobro namestio.

Kakav je taj korejski priključak? On ima za 623 dinara.

Ni u Evropi/EU nije svugde taj već se koristi još 4-5 tipova.
Inače bi trebalo da je taj potpuno isti kao kod nas.

Trebalo bi da su isti. Kod njih je samo 60Hz a kod nas je 50Hz. U opisu piše da podržava obe frekvencije.
Сваки претварач напона данас подржава обе фреквенције, то је раније било мало проблематично кад су били класични исправљачи са трансформаторима.

Treba mi mini pc koji zadovoljava:
  • koristio bi se iskljucivo za surfovanje (povremeno youtube), office i stampanje dokumenata
  • kompakatan je - otprilike poput NUC-a
  • kosta do 150 evra (mora biti nov, zato i trazim na AE, ne igraju mi ulogu polovne NUC masine na KP)

Ja sam nasao ovako nesto pa me zanima ako neko ima iskustva valja li to cemu za namenu koju sam napisao ili postoji nesto bolje:

https://vi.aliexpress.com/item/1005...id=2024090912143310697369039914200006611586_2

Ima li neko predlog za BT audio transmiter koji podržava dve TWS slušalice istovremeno? Za zvuk sa TV-a ili računara.

Opet cena za projektor otišla u nebesa :cautious:
1-7 Oktobar slave dan državnosti pa možda budu neki bolji popusti!

Пре упуштања у трошење новца не би било лоше да проверите на техничком прегледу да ли ћете добити потврду о исправности возила.

Nazad
Vrh Dno