Nedelju dana evo od kako su kod nas, ne dešava se nikako. Strašno su lake i nekako lepo legnu, u teretani ni da mrdnu. Što je neko rekao "za te pare" apsolutni no brainer!Koliko lako ispadaju iz usiju te A20i ? Jel' bas moras da se 'potrudis' da ispadnu, ili se to uopste ne desava?
Gledao sam Xiaomi 120w punjace, sve mi nesto sumnjivo, da li moze preporuka preprodavca?
Ili prava xiaomi prodavnica
Meni nisu odgovarale A20i, posle par minuta me bolele usi. Prodao sam ih...Koliko lako ispadaju iz usiju te A20i ? Jel' bas moras da se 'potrudis' da ispadnu, ili se to uopste ne desava?
Toocki piše ti i na kablu i na punjaču.Pogledajte prilog 434827
Znam da ste skoro pisali ovde o punjačima, ali ne mogu da nađem, ni search ne pomaže. Kakva je ova marka?
Znam koja je, pitam kakva jeToocki piše ti i na kablu i na punjaču.
Sorry ne videh dobro. Sa ovom markom nemam iskustva radije bih išao na Baseus. Cena jeste veća ali si siguran u kvalitetZnam koja je, pitam kakva je![]()
Imam gomilu njihovih punjaca i kablova, za svaku preporuku.Znam koja je, pitam kakva je![]()
Prolazi sigurno bez carine, javljam kad stigne mojKako ste prolazili sa carinom za ove procesore? Koju cifru kinez napiše? I mene nešto svrbi da se upgrade-ujem na 5700x sa 3600
Stize mi danas Baseus 65W sa displejem za napon pa cu da ti kazem iz prve ruke vredi li, mozes da uzmes za 6-7-8$ sad sa kuponom
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $12.47 62%OFF | Baseus 65W PPS Car Charger USB Type C Dual Port PD QC Fast Charging For Laptop Translucent Car Phone Charger For iPhone
![]()
Baseus 65W PPS Car Charger USB Type C Dual Port PD QC Fast Charging For Laptop Translucent Car Phone Charger For iPhone - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Inace imas i jeftinije tipa Toocki, Essager.
Ovde imas pregled nekih, ukljucujuci i Baseus. Kako snaga ide navise bas se dosta greju tako da je meni 65W plafon iako ga vadim iz upaljaca kad nisam u kolima.
Ja sam prosao bez carine negde krajem januara, tako nesto, isti upgrade sam napravio, sa 3600 na 5700x. Ne secam se iskreno sta su kinzi stavili kao vrednost/cenu, bio sam odusevljen sto sam cpu uzeo za 10k manje nego kod nasKako ste prolazili sa carinom za ove procesore? Koju cifru kinez napiše? I mene nešto svrbi da se upgrade-ujem na 5700x sa 3600
Nikad nisam platio carinu ni na jedan procesor poslat sa Alija. A narucio sam do sada 4 procesora. Stize u koverti, tako da ne "bode oci" carini. Naruci slobodnoKako ste prolazili sa carinom za ove procesore? Koju cifru kinez napiše? I mene nešto svrbi da se upgrade-ujem na 5700x sa 3600
Hvala, sada barem znam u kom pravcu da gledam, Iskreno nije mi palo na pamet da kucam "TWS modul" 🤷♂️@Sirius9 pretrazi AE za TWS bluetooth modul npr ovako nešto verovatno tražiš https://www.aliexpress.com/item/1005006420076240.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.67746a64MENBje&browser_id=cc1c93ec095244cf94df99cfaa726c24&aff_platform=msite&m_page_id=ykfhuaffacawiffn18e6c94fbc9c3d74b4ed0de3ad&pdp_npi=4@dis!RSD!1530.71!53.07!!!101.83!3.53!@2101e9ec17112186869038558e7287!12000037100587061!sea!SRB!0!AB&algo_pvid=30a76868-c075-4deb-95c2-2a7058272ad3
Edit: Sigurno ima neki bez poštarine i sl. ali nisam imao vremena da dalje tražim
Nikad nisam platio carinu ni na jedan procesor poslat sa Alija. A narucio sam do sada 4 procesora. Stize u koverti, tako da ne "bode oci" carini. Naruci slobodno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari