Šta je novo?

Alienware M11x - da ili ne?

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Samo da znas da za te pare dobijes prilicno ogoljen lap. Imas opciju customization, pa overi sta sve nije ukljuceno u cenu... Preskupo.

Samo da znas da za te pare dobijes prilicno ogoljen lap. Imas opciju customization, pa overi sta sve nije ukljuceno u cenu... Preskupo.

Pa overio sam - ne znam na sta mislis. Customization je uglavnom menjanje boje, svetla i pozadine (besplatno). Sve ostalo su "extras". Sigurno im ne bi dao 70e doplate za 4GB RAMa, kao ni 100e doplate za +1MB kesha na CPU. A vala ni +300e za servis i 3 godine garancije - to je cista kradja. Od ostalog sto se nudi u customizaciji su i dronjave 100e-vredne slusalice sa mic-om (kome to treba?). Sve ostalo je vec uracunato u cenu... Ovo nije klasican Alienware ogoljeni desktop - ovaj se ipak dobije full po defaultu.

Pitanje je postoji li alternativa za te novce?

A cek, ti bi da se igras na 11.6 incha ekranu? Ne kapiram bas..
Ima garancije samo godinu dana. Ako juris brend, onda uzmi ovo svakako. Kod nas i nema neki izbor 12" modela.

Pa sad... Da hocu da se igram, uzeo bih desktop core i7 sa nekom besnom grafom za te pare :) Ovo je da imam za usput, ali da mogu i da pokrenem nesto ozbiljnije ako zatreba. Ruku na srce, preko HDMIa mozes da ga povezes na nesto (mnogo) vece.

Hvala za savet - ostaje mi samo da skupim novce :)

Malisa je sjajan, ja cu ga uzeti cim skupim pare, ne za igranje vec za rad i zbog ogromnog trajanja baterije i za nosenje ceo dan. Odpadne mi rame kad nosim 15" sa sobom. A ovako nesto lepo u ranac i ne osetis, jos osvetljena tastatura.. sexy.. :p

Vrh Dno