Šta je novo?

Alien vs Predator 3 2010 online

savic77

Cenjen
Učlanjen(a)
08.04.2011
Poena
154
skinuo sam ovu igru pre par par dana, ekstra je, a vidim da se igra online isto kao canter strike, pa se pitam dali neko ovde igra online?? posto bih ja igrao.. :)

Ako nadjes nacin da se igra online posalji mi pp, ja bih sigurno probao

ima puno sajtova gde to objasnjavaju, ali ja se nerazumem dovoljno, ti znas vise na kompu pa ces sigurno znati, samo kucas u google tipa how to play avp3 online, ima objasnjena ali ja nerazumem, ni sta je to steam itd, a mozes da pitas i ove na youtube sto su snimali kako igraju online.. pa mi javi na srpskom kako da namestim :) igra je ekstra online, bolje nego canter :)
cudi me da to do sada nisi poceo da igras online..

Ako nadjes nacin da se igra online posalji mi pp, ja bih sigurno probao

Preko steama moze samo original.

za sve to treba pitati likove na youtube,koji su poslali snimke videa sto su igrali online, videi se nadju za 20 sekunde googlanja:) a ja sad mucim muku sa grafickom na drugom delu foruma, ali koliko sam video, oni igraju na fazonu canter strike deathmatch.. siguran sam da ste svi to igrali..

Pa oni igraju originale.

A u cemu je razlika izmedju toga i ripa koj se u deamon toll otvori i instalira na 14.2 Gb.... ??

Original je

LOL, pa nepitam koliko kosta original, vec da li ima razlike ovako u igirci sto skinemo sa neta i te koja se kupi.. dali nesto ta kupljena moze vise nego ova sto skinemo??

Može, da ti dozvoli da se igraš online :)

Ako nemas original igricu nemozes igrati na njihovim zvanicnim serverima. Pitanje je samo da li postoje neki drugi serveri kao sto moze da se nadje stotine njih za Counter Strike.

Tunngle?

admin posto je mogao da obrise moj kulturan odgovor, mogao je da izbrise i "komentar" od dulsrules... jer moj da obrise a njegov da ostavi stvarno nema smisla..

Pa obrisan je i njegov komentar istovremeno, sta je sad problem?

Tako je, nema.

admine sada vidim da i njegov komentar je izbrisan,posteno..

a za ostale zar nemostoji neki nacin da se recimo skine taj steam, neki patch,ili program hamachi,ili crack,bilo sta da se nadogradi skinuta verzija da moze online?? ako sam mogao da skinem sve potrebne programe sa neta i nadjem serial key za njih, valjda moze nesto i za ovo??? mislio sam da ste vi fanovi IT-a nasli nacin da prevazilazite ovakve probleme sa igricama??

Ja sam igrao jos dok je bio aktuelan patch 1.1 koji je imao neki steam emulator, ali posto se igra dosta update-vala od tad, veliko je pitanje da li ima nesto. U stvari evo nadjoh tutorijal za online multi pa cu da ti bacim na pm. :)

Ja sam igrao jos dok je bio aktuelan patch 1.1 koji je imao neki steam emulator, ali posto se igra dosta update-vala od tad, veliko je pitanje da li ima nesto. U stvari evo nadjoh tutorijal za online multi pa cu da ti bacim na pm. :)

Daj i meni na pp, nemoj da ti je tesko ;)

barakuda dali ti je upalilo ovo za online?? ako jeste,ja bi odma probao..

Vrh Dno