djoni
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.02.2005
- Poena
- 319
Javio sam se pre par dana sa slicnim naslovom teme , odgovorio sam na pitanja koja ste mi poslali , ali pomoci bas i nema . Lutajuci forumom naisao sam na jednu zanimljivu stvar pa bi zeleo da mi neko ko zna vise od mene /skoro svako / da savet da li je ok da to probam . Moj osnovni problem sa kompom je opisan u temi "alien na desktopu"...a evo o cemu se sada radi...tj ovo sam nasao pa mi treba par objasnjenja, tj savet da li to da pokusavam ili ne.... Dakle :
Here is how you can delete an "undeletable" file. Follow these steps:
1.Close all open programs.
2.Open a command prompt.
3.Right-click the taskbar, and select Task Manager.
4.On the Processes tab, select Explorer.exe, and click the End Process button.
5.Minimize Task Manager, but do not close it.
6.At the command prompt, use the Delete command to remove the file, and close the command prompt.
7.In Task Manager, go to File>>New Task (Run).
Dakle zanima me koja je komanda za delete u Command prompt i kako da nadjem odatle file koji zelim da zbrisem...a nalazi mi se na desktopu....Molim vas da mi date detaljna uputstva posto sam ....posizeo / "....sto ne mozes odbraniti - to ti ni ne pripada..." /....Hvala !
Here is how you can delete an "undeletable" file. Follow these steps:
1.Close all open programs.
2.Open a command prompt.
3.Right-click the taskbar, and select Task Manager.
4.On the Processes tab, select Explorer.exe, and click the End Process button.
5.Minimize Task Manager, but do not close it.
6.At the command prompt, use the Delete command to remove the file, and close the command prompt.
7.In Task Manager, go to File>>New Task (Run).
Dakle zanima me koja je komanda za delete u Command prompt i kako da nadjem odatle file koji zelim da zbrisem...a nalazi mi se na desktopu....Molim vas da mi date detaljna uputstva posto sam ....posizeo / "....sto ne mozes odbraniti - to ti ni ne pripada..." /....Hvala !