Šta je novo?

Alien Breed: Impact

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Team 17-ov rimejk matorog klasika, izasao je demo na Steam-u :)

[YOUTUBE]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LkzGeT08E9E&hl=en_US&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LkzGeT08E9E&hl=en_US&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/YOUTUBE]

Full igra izlazi 3. juna.

Omajgadomajgadomajgad novi Alien Breed :D
De mi je onaj Competition Pro da ga malo podmazem...

Demo na mene nije ostavio neki utisak. Jednostavno, atmosfera nije na nivou Shadowgrounds-a, a i alieni nisu bas mastovito odradjeni (narasle bubasvabe :)).

Za AI u ovoj igri treba naci novi izraz, jer on jednostavno ne postoji - pobegnes od bube iza prepreke, a ona se na njoj zaglavi. :) Na normal nivo tezina igra nije ni malo izazovna i bubasvaba pada sa 5-10 ispaljenih zrna (standard rifle ima 200 u sarzeru).

Tu je i kes na svakom koraku kojim budzite oruzja i opremu na za to predvidjenim mestima. Reload standardne automatske puske je od samog pocetka trenutan, a sokirao sam se kada sam video da ga je moguce dodatno ubrzati upgrade-om. :)

Takodje, kamera i kretanje su malo bolje reseni u SG-u. Igra koristi UE3 endzin, lepo radi i fino izgleda.

Za 10-12 evra ce verovatno vredeti da se opali u co-op modu.

Poslednja izmena:
Za AI u ovoj igri treba naci novi izraz, jer on jednostavno ne postoji - pobegnes od bube iza prepreke, a ona se na njoj zaglavi. :)

To je legacy AI sa Amige 500 :D

Enivejz, ja sad skidam, pa cu da probam kako je.
Mada joj je prava svrha svakako multi. Ja nijedan (2D) AB nisam igrao sam :)

To je legacy AI sa Amige 500 :D

Enivejz, ja sad skidam, pa cu da probam kako je.
Mada joj je prava svrha svakako multi. Ja nijedan (2D) AB nisam igrao sam :)

Uglavnom sam naveo sam slabe strane, sto ne znaci da je igra losa. Nemoguce je dati konacni sud na osnovu desetominutnog demoa.

Obozavam igre ovog tipa, ali na zalost, u poslednje vreme ih je jako malo, pa cu ovu verovatno odigrati s uzivanjem, bez obzira na mane, a vec sada mirise da ce biti bolja od Space Siege-a koji danas kosta 20 evra. :)

Evo ovako, probao i prvi utisci su mi da je atmosfera vintage Alien Breedovska, tj okruzenje ima smek onih starih nivoa sa Amige. Makar ovo na pocetku :)
Ali kontrole i kamera me ubise. Ja navikao da Alien Breed igram na dzojstiku :D Cak mi je i ono pucanje unatraske tesko islo u Tower Assaultu :D
Tako da... sta ja znam, nadam se da cu se navici. Mnogo ima da se svira po tastaturi. Kako je co-op uopste zamisljen, preko neta ?

e ***, ja sam mislio da ce igra nekako biti bolja od SG koji je bas dobro legao :)

Ovo moram da probam. Ako nista onda zbog Team-a 17 i igranja oginalnog Alien Breed-a na Amigi pre mnogo godina.

Uh, uh, ovo opako izgleda! Ovo se mora pikati obavezno :D

Moderator se iznervirao i obrisao pola postova inace igrica je po meni skroz dobra atmosfera je odlicna municije nema previse a ni fixeva.Treba neko vreme da se igrac navikne na pogled odlicna igra dok ne izadje shadowgrounds 2 ovo je prava stvar.
P.S. Skidrow izdanje radi perfektno win7 64bit

Da li postoji nema mogucnost da se igra coop?(naravno na narodnoj verziji)
p.s zanima me da li postoji jos igara na ovaj fazon? posto mi se ova bas dopala..

Poslednja izmena:
E kad se samo setim koliko sam sati ovo igrao na Amigi... Ostala mi je u secanju ona slika aliena otvorenih celjusti na uvodnom screen-u :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno