Šta je novo?

Alcohol 120% mana ili problem?

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Da li se nekom desava da kad ubaci prazan disk u CD-RW uredjaj i u Alcohol 120% ide na Image Burning Wizzard i posle odabiranja image file-a i kliktanja na NEXT gde su opcije za podesavanje rezanja isl. Dobije neku gresku. Meni izbaci Access violation at... bla bla i trokira!
A kad ne ubacim disk lepo radi sve i tek onda kad zatrazi ubacim disk i reze lepo, sta je to a?
Sistem je WinXP rezac LG GCE-8520B dma ukljucen sve radi tip top samo zeza Alcohol 120%, Clone CD rado k'o zmaj! ali mi se bre nekako vise svidja Alcohol?
Jel zna neko u cemu je problem ili mozda je to mana ovog programa?

nisam siguran dali je mana, ali meni je imao obicaj baš tu da "pauzira" jedno 10-ak sekundi i onda prikaze detalje koje bi inace trebalo istog momenta da prikaze....ocigledno ima tu neki "scan" koji radi probleme :(

Star Trek je napisao(la):
nisam siguran dali je mana, ali meni je imao obicaj baš tu da "pauzira" jedno 10-ak sekundi i onda prikaze detalje koje bi inace trebalo istog momenta da prikaze....ocigledno ima tu neki "scan" koji radi probleme :(

Problem je resen. Poslao sam mail u Development Team iz Alcohol Soft-a i poslali su mi beta verziju da testiram koja nije radila pa su konacno napravili dobru verziju i poslali mi tako da ja sad imam verziju 1.4.2 Build 308 i ne "zeza" nigde valjda ce da stave i tu verziju na sajtu. Kako mi su mi objasnili greska je u firmwareu rezaca koji ne daje podatke tacno.

Vrh Dno