Šta je novo?

Alcatel OT 8000D Scribe Easy Dual Sim

Nije uopšte skup. Da se vidi koliko dobro funkcioniše olovka i može biti odlična kupovina.

Претпостављам да нема дигитајзер на основу цене, питање је како ће то да функционише у пракси. Али ако занемаримо писање по екрану, остатак не изгледа лоше за те паре.

Jedino ga vadi 5 incha.A inace 512 rama,slabu rezoluciju ima a i cena mu je "dobra".Poredim ga sa X'pop koji ima mnogo vece ocene a jeftiniji je.

Ali X'Popa, više nema, izem ga. Ova kupovina budžetskog mobilnog postala je crtani film :-(

Mislim da ocene ne znace puno ima svakakvih razloga za pozitivno ili negativno ocenjivanje inace Xpop je jeftiniji sto je logicno jer ima manji displej sto se tive memorije imaju isti ram 512 ali je zato procesor u korist Scribe Easy tako da generalno gledano Scribe Easy je nesto bolji telefon uostalom kolko para tolko muzike za sada mene Scribe Easy zadovoljava za moje potrebe. A kakve su vam potrebe tako i birate telefon

Da li je neko uspeo da reši problem sa pozivima na ovom telefonu, posle nekoliko sekundi ili minuta razgovora sagovornik me ne čuje i veza se prekine, i praktično je nemoguće normalno razgovarati.

Nazad
Vrh Dno