Šta je novo?

Alcatel Idol 4/4s

imbaqq

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2014
Poena
210
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9 7950x // Arctic Liquid Freezer II 420 RGB
Matična ploča
Asus ProArt X670E
RAM
2x32GB DDR5 5600/40 Kingston
GPU
RTX 3060/12 Asus
Storage
1TB Kingston Renegade // 2TB Kingston KC3000 // 16TB Seagate
Zvuk
Bowers & Wilkins PX7
PSU
Fractal Design Ion+ 2 Platinum 860W
Kućište
Be Quiet Silent Base 802
Monitor
Philips 27E1N8900
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S // Logitech Craft
Laptop
Xiaomi Pro 15 2022
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Graphite
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Mobilni internet
Neverovatno da nema teme za Idol 4 seriju koja je predstavljena jos pre nekoliko meseci. 15.07. je pocela prodaja ova dva modela i prema prvim testovima potvrdjeno je ono sto se naslucivalo na prvi pogled na MWC 2016 - da je zanimljiviji model (4s) pravi flagship killer. Telefon za $399 donosi: Snapdragon 652, 3GB RAM, 5.5" QHD Amoled ekran, citac otisaka prstiju, "quad" stereo zvucnike koje je potpisao JBL kao i handsfree set (trenutno najkvalitetniji zvucnici na mobilnom telefonu), kameru od 16Mpx f2.0 sa izuzetno brzim autofokusom i mogucnoscu snimanja 4k kao i "3D fotografija" kroz fyuse opciju, VR headset, zastitnu masku, zastitnu foliju... Android OS je v6.0 i nema nikakav bloatware tako da radi izuzetno brzo. Baterija je kapaciteta 3000mAh i jos uvek se ceka detaljan izvestaj o tome koliki je telefon potrosac ali neki preliminarni rezultati kazu da uz teze koriscenje moze da izgura od jutra do veceri (negde sam naleteo na informaciju o 7-8h SoT-a mada mi je to malo puno al' ajde, uzecemo sa rezervom). Kvalitet izrade je na nivou Galaxy S7 Edge modela i deli slican dizajn: metalni okvir sa staklom sa obe strane koje je blago zakrivljeno radi lakseg rukvanja uredjajem.

http://www.alcatelonetouch.us/idol-4s-5-inch-vr-smartphone

http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_4s-7896.php

Kod nasih operatera je stigla slabija verzija Idol 4. Ja bih ipak sacekao Idol 4s i ako kamera isporuci uz prihvatljivu cenu onda je ovo, za sad, jedini telefon koji bi me odvukao od Lumie 950 XL.

Brat Flossy ne krije odusevljenje https://www.youtube.com/watch?v=hK5INXY0wm8

Kod kog operatera ga ima kod nas? Na sajtu Telenora, MTS-a i Vipa ga nisam video. Video sam negde da se dele VR naocare uz mob, ali ne znam gde. Da li na nekom sajtu operatera ili negde ovako na netu.

Kao sto rekoh, ocekuje se 4s vrlo uskoro.

Pošto je cena slabijeg modela oko 350 evra, pretpostavljam da će 4s kod nas biti oko 500 evra.

Ne, bice vrlo povoljan.

Sent from my ASUS_Z00TD using Tapatalk

Zna li neko kad ce ovo u Telenor, MTS ili Vip?

Neke novosti?

Ja mislio na novosti vezane za 4s... :) Da li ce ga biti u skorije vreme kod operatera...

A koliko vidim 4 je poskupeo u Telenoru za nkeih 5-6k?

Da ozivim temu, sta mislite danas o ovom telefonu ( idol 4 - 2/16), da li je dobra kupovina u telekomu cg na 24 rate po 5,45, na racun uz fiksni tel i naravno produzenje ugovora za 2 godine?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno