Šta je novo?

Albanski hakeri...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

nIce Cream

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
650
Citiram dojavu:

Pozivam administratora da pusti saopstenje da su albanski hakeri upali u sistem internet provajdera i oborili par linkova prema svetu.
Trenutno link VeratNeta, Neobee i jos nekih provajdera neradi.
Informacija je provjerena potvrdili su ljudi iz Neobee-Novi Sad.
Hakeri pokusavaju sve zvanicne sajteve Srbije da obore.
Nadam se da imamo i mi koga da odgovori na to.

Pozdrav Login

Ja nisam primetio neke anomalije :)

Hm ja imam manjih problema sa Veratom, mada kakva mi je centrala verovatno je do toga :(

edit: Nije izgleda do moje centrale, jeste da je veza ocaj trenutno ali svim sajtovima sem veratovog mogu da pristupim izgleda da u toj dojavi ima istine :/

Poslednja izmena:
Meni verat neradi, bar ne preko smina, a i drugi provajderi preko smina nerade, mada se nadam da je trenutno...

Svi Vratovi serveri su down i imaju sl. problema vec nekoliko dana...

PJ je napisao(la):
Svi Vratovi serveri su down i imaju sl. problema vec nekoliko dana...

Nisu... Evo, meni bas danas Verat radi ko lood.... Mada ni ovih dana nisam imao problema, sem onog stalnog - sa brzinom, ali to kod Verata traje vec dugo...

Saznao sam iz pouzdanog izvora da su otvorili svih 155mbps da lakse podnesu napade

Meni sad radi verat... Ma sumnjam da su Siptari nesto hakovali, pre ce da je neka greska kod verata...

P.S. Gore mi je upisao dva posta umesto jednog, a ja nisam video na vreme, pa molim modove da izbrisu...

Poz.

Poslednja izmena:
Nisam siguran za razlog ali je Verat (SMIN) ocajan (dial up je 33.6Kb) od petka...

I ja primecujem anomalije u poslednje vreme na verat-u a koliko cujem i par mojih pajtosa koji su na veratu se zale na vreme potrebno za konekciju i protok.

Glasine za napad su tacne a link za informacije na verat-u je sledeci: http://home.verat.net/srp/home_vesti/737/

ma buva... ;)
gde ce ti Albanci da urade nesto..
tj. sto nenapadnu eunet ili slicno, oni su "jak" i poznat provajder...

Danas je bilo down sigurno... ali ko zna zbog cega...

Alo ljudi albanac drzi verat, tako da ta prica ne drzi vodu ...

Pa zar nikom ne pada na pamet da ne zive svi albanci u albaniji i da ih ima po svetu gde su im dostupni jachi linkovi ?
Ili jos bolje da moze da se plati nekom od tih wannabescriptkiddie"h4x0r4" da napadnu neki sajt ili makar da ga ddos-uju :/
Mada evo jutros radi makar sajt i webmail :)

U veratu su mi rekli da im je EPS bio privremeni iskljuchio struju. Ja sam tada kada nije radila "Beta" trazio neshto preko fona od Verat, ali oni nisu mogli nishta da urade zbog struje. Sve je proradilo od 15h.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno