outlaw
Uzvišen
- Učlanjen(a)
- 11.01.2002
- Poena
- 2,525
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- 16GB (2x8) DDR4 3200MHz A-DATA AX4U32008G16A-ST50 XPG
- GPU
- GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
- Storage
- ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
- Zvuk
- Creative Sound Blaster Z
- PSU
- BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
- Kućište
- NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
- Monitor
- Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
- Miš & tastatura
- Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm
GoPro HERO12 Black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pre jedno sat vremena sam ukapirao da su mi albanski hakeri, u jeku borbe protiv naših hakera, srušili dva sajta!
Na jednom, www.zafrkancije.co.yu su mi izmenili index.htm i postavili svoju poruku:
Well this is the situation, we did this defacement only to show you Serbs that we are not as stupid as you think.
As for hackers we know you're very good at it maybe one of the best
BUT
Never underestimate others Especially
ALBANIAN People
By: Drimth, DecCode
greets to: ManiaC, Woops, Diablo666 and others
Proud to be Albanian-Kosovar
Uspeo sam da izbrišem njihov index i postavim privremeno svoj blanko sa natpisom "under construction", ali na moj veliki užas sam ukapirao da su mi obrisali KOMPLETNU bazu foruma :wall:
Na drugom sajtu, www.palacinke.co.yu su ******* samo izmenili moj index.htm i postavili svoj, tako da sam bez problema povratio naslovnu stranu, ali sam iz foldera gde mi je smešten forum morao da izbrišem index.php i viewtopic.php...
Sve u svemu, administratora VeratNET-a treba zapaliti na lomači!
P.S. Jedina satisfakcija je što mi ne bi srušili sajt da nije posećen, tako da... Živeli :bottle:
Na jednom, www.zafrkancije.co.yu su mi izmenili index.htm i postavili svoju poruku:
Well this is the situation, we did this defacement only to show you Serbs that we are not as stupid as you think.
As for hackers we know you're very good at it maybe one of the best
BUT
Never underestimate others Especially
ALBANIAN People
By: Drimth, DecCode
greets to: ManiaC, Woops, Diablo666 and others
Proud to be Albanian-Kosovar
Uspeo sam da izbrišem njihov index i postavim privremeno svoj blanko sa natpisom "under construction", ali na moj veliki užas sam ukapirao da su mi obrisali KOMPLETNU bazu foruma :wall:
Na drugom sajtu, www.palacinke.co.yu su ******* samo izmenili moj index.htm i postavili svoj, tako da sam bez problema povratio naslovnu stranu, ali sam iz foldera gde mi je smešten forum morao da izbrišem index.php i viewtopic.php...
Sve u svemu, administratora VeratNET-a treba zapaliti na lomači!
P.S. Jedina satisfakcija je što mi ne bi srušili sajt da nije posećen, tako da... Živeli :bottle: