Šta je novo?

alat/kljesta - gde?

frenchie

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2002
Poena
620
gde kod nas mogu da se kupe kljesta pomocu kojih se stavljaju oni krajevi (zabice) na kablovima za mrezu ili slicno....
nije mi potreban nikakav high tech vec nesto sto ce s vremena na vreme odraditi posao.

hvala

Juche sam video u radio klubu, Timochka 18, treba da imash i u Logo-u (logo.co.yu) Bulevar kod Cvetka, Mikro princ Slavija-Kralja Milutina...

nema na chemu .. . .

ma bre.ee.. imas po celom buvljaku...onaj prvi i drugi red....oko 800-do 1500 dina su ti...u zavisnosti od kvaliteta 🙂

I zovu se kljesta za krmpovanje......cisto da znas sta da trazis.......za mrezu je za RJ45 konektor,a za telefon za RJ11.....imas da kupis i kombinovana (znaci i za RJ45 i za RJ11),a najbolje to je da odes na buvljak (ja sam uzeo jedna za 1000din i super sljakaju).....

zayebase te na buvljaku....
izvod iz cenovnika firme koju sam naveo 3 posta vise
RJ-45 klješta za krimpovanje sa sečicama, za 8-pinske konektore kom 6.00

Filo je napisao(la):
zayebase te na buvljaku....
izvod iz cenovnika firme koju sam naveo 3 posta vise
RJ-45 klješta za krimpovanje sa sečicama, za 8-pinske konektore kom 6.00

Pa ne mora da znaci. Raspon cena je od 4 do 130€. Ova zadnja cena je iz firme (narucili i dobili sa racunom iz Belgije). Al su profi, vec su ugnjavile preko 3000 konektora. I imaju duplu polugu pa ne boli ruka ni posle 100 kom. (tako bar kaze administrator, ja ne bih probao 😀 )

Najbolje ces proci ako ih uzmes direktno od Bugara na Pancevackom buvljaku....
uzgred donose i brdo raznih konektora, kablova, kulera, univerzalnih daljinskih(počev od 200 dinara)......

i ja glasam za netiks, kupio sam za sva 3 konektora, i strava su, imaju i secice i za skidanje izolacije, davno sma ih kupio i bile su negde oko 20-25 evra

Nazad
Vrh Dno