Šta je novo?

AL Atp3 ili vs3121!

urospo

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2005
Poena
319
Idem u sredu da pazarim zvucnike, vec sam se odlucio za al, ali jos nisam dal da uzmem atp3(znam gde ima) ili vs3121.....zamolio bih za savet, a posebno ako neko ima iskustva sa obe kombinacije! Hvala!

ATP3, imam ih i prezadovoljan sam! Verovatno najbolja kupovina u cenovnom rangu ;)

OK, hvala...znaci ATP3 se uzima....al ***, nema nikog da se javi ko je imao ili ima vs3121, bash me zanima kakvi su oni, jer extra izgledaju...

verovatno postoji razlog zasto ih niko nema |>>
shalim se, ja sam imao prilike da ih cujem, a i da ih gledam i u opste mi ne izgledaju extra, a jos manje zvuce... atp3 ako ih jos ima su jako dobra kupovina

Imam oba modela koja si pomenuo, licno mi se vise svidja vs 3121, zbog instrumentala i jos neke muzike koja se (za mene) lepse cuje nego na atp3. Najbolje bi bilo da u kupovinu krenes sa cd-om omiljene muzike i na licu mesta probas. ATP3 generalno za slicne pare nudi vise zvuka [dB]

Inace, ATP3 reklamira PC Centar (Svet Kopmjutera 09/05), oni su i zastupnici za AL, dobili su novu iporuku skoro.

erasmo je napisao(la):
...Najbolje bi bilo da u kupovinu krenes sa cd-om omiljene muzike i na licu mesta probas...

Ovo vazi UVEK, za bilo koju "zvucnu" :) kupovinu, posto je zvuk vrlo subjektivna kategorija i ono sto se nekome svidja uopste ne znaci da ce se svideti i tebi... ;)

Slobodno ponesi sto vise CDa i nerviraj prodavce! :d

Najbolja fora je bila kad smo drugar i ja uzeli par "zaje*anih" :p test diskova i krenuli u "fancy" prodavnice u NSu da isprobavamo uredjaje. 90% prodavaca je posto je ono njihovo nakiceno smece pocelo da "prdi" krenulo sa pricom kako su nam diskovi neispravni i slicno... Valjali smo se od smeha... :p

Najjace je bilo kad smo na spensu prvo izdrndali sve moguce linije i posle onog komentara od gore pustili isti disk na Marantz-u od 500+ evrica, cisto da pokazemo kako to treba da se cuje, a onaj radnik (koji je izgleda i neki sefic) poceo da crveni i naprasno pobegao u magacin dok nismo otisli... :d

poneses brdo onih Lil' John produkcije stvari (salt shaker itd.) i tacno cujes kako sta radi ;) :d TO meni kad neko kaze "aj da cujes sta sam zbudzio u kola" ja mu ubacim salt shaker i posmatram kako mu lice zeleni polako kako basovi pocinju da prde na 2/3 snage HU-a :)

Inace i ja sam sretan i ponosan vlasnik ATP3 seta. Vs 3121 je drugar uzeo jel nije bilo ATP3 i razlika u zvuku je velika, kao da VS nema gornji deo visokog opsega, kao da svira samo do 5khz...

Vrh Dno