Šta je novo?

AL AHP 512 ili Philips HP250?

Alric

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2004
Poena
309
Koji od ova dva modela izabrati?Kakve su razlike u kvalitetu zvuka i koji je udobniji?

altec lansing je dfinitino favirit jer ipak su firma koja se bavi prvenstveno proizvodnjom zvucnika a dok philips je svastar i ne znaju da naprave zvucnike

cisto da se razumemo ovo su slusalice sto je covek pitao a ne zvucnici, slazem se da su altec zvucnici bolji ali ove philipsove sluske su skroz ok za tih 1000 din kolko kostaju imaju dugacak kabel potenciometar i onako dosta su udobne zvuk je u klasi kolko kostaju

Ja imam Philips 250 i AL AHP-10 (valjda to bese oznaka). Philips je krshina, ali ima vrlo dugacak kabl. Altec ga sije sto se kvaliteta zvuka samo tako...

Alric je napisao(la):
Koji od ova dva modela izabrati?Kakve su razlike u kvalitetu zvuka i koji je udobniji?
AL AHP 512 dosta solidan zvuk za prihvatljivu cenu, ali ne bas preterana udobnost za dugo slusanje(oni sa malo vecim usima ce se bas napatiti..) :,,:

sluške

Pazi ovako, imam sva tri komata, i AHP10, AHP512 i Philips 250. AHP10 je ******, philips je puno udobniji, a veleki AHP mi se više svidja. Mahom slušanje na hifi opremi, ništa komp. Najbolje da poslušaš i sam odlučiš.

Imam philipsa hp250-prezadovoljan sam, za te pare ne verujem da ima bolje + ne bole me usi ;)

Uzeo sam AHP 512 i zadovoljan sam.Zvuk je ok, basovi su dobri, jedini je problem sto su stitnici za usi ocajno dizajnirani...

Slicni utisci sto se Alteca tice, dakle, vrlo dobar zvuk, ali zaista postaju nezgodne nakog duzeg slusanja!

Nisi pogrešio, moj prijatelj ih ima i prezadovoljan je ... A s' obzirom da mu služe za noćnu upotrebu (da ne budi matorce), znači da ih ne koristi duže od 2-3 sata, samim tim i nisu nezgodne (donekle) :)

Nazad
Vrh Dno