Šta je novo?

aktuelni modeli laptopova

Sass Drake

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2009
Poena
445
Pošto nemamo neku zajedničku temu za sve modele napisaću ovdje. Mislim da je Lenovo sa ovim Legion 5 Gen 7 i Legion 5i Gen 7 modelima ubo k'o da ne kažem šta sa rasporedom, a i izborom portova koji mi se čini boljim nego na ThinkPad T seriji. SSD i RAM nisu zalemljeni i po meni čine mi se kao odlične mobilne radne stanice.

Pošto nemamo neku zajedničku temu za sve modele napisaću ovdje. Mislim da je Lenovo sa ovim Legion 5 Gen 7 i Legion 5i Gen 7 modelima ubo k'o da ne kažem šta sa rasporedom, a i izborom portova koji mi se čini boljim nego na ThinkPad T seriji. SSD i RAM nisu zalemljeni i po meni čine mi se kao odlične mobilne radne stanice.

Dok god je punjenje pozadi, to mi je pun pogodak. Mada ovo nije za temu zasto menjamo laptop, no dobro.

Ja čekam Lenovo legion 7 slim 2022(AMD) da zamenimo legion 5 koji sada imam :)
Mada mislim da gore pomenuti neće nikada doći kod nas legalno, i ako dođe biće nešto tipa oko 320.000din..

Razlike u cenama u EU su nekad toliko velike da se isplati otici na izlet, kupiti, i da opet pretekne. Naravno, gledati samo modele kojima se ovde prihvata garancija, a vecina moze i kod nas. Mada ni to nije neka stavka kada smo okruzeni emancipovanim EU zamljama pa za ne daj boze, moze i tamo.

Šteta što su vezali veličinu baterije na izbor GPU

Nazad
Vrh Dno