a sto nisi hteo da aktiviras? zanima me zasto ne, ako vec imas originalmikis je napisao(la):Ako uspeš da ga "deaktiviraš", svaka ti čast. Ja sam jedno tri-četiri puta pokušavao, ali svaki put je samo format c: pomoglo (imam originalni XP, ali nisam hteo da ga aktiviram). Posle probnih mesec dana više nećeš moći da se uloguješ.
Miroslav je napisao(la):...
a sto nisi hteo da aktiviras? zanima me zasto ne, ako vec imas original
I ja imam original ali necu da ga aktiviram jer neznam kako ce se ponasati kad moj racunar prodam i instaliram ga na novi ? Ovako instaliram "onaj" sto svi imamo. Btno je da se ima original, a ne da je i instaliran (koliko sam ja razumeo)Miroslav je napisao(la):...
Ne ja imam legalan PRO a instaliram "onaj" pro sto netrazi aktivaciju.Miroslav je napisao(la):ja malo vas ne razumem. Svi imate WinXP Home, a instalirate Pro verziju... imam i ja licencu za NT3.5 pa instaliram Win2003... to mu dodje isto, zar ne? 🙂
Joker je napisao(la):...
I ja imam original ali necu da ga aktiviram jer neznam kako ce se ponasati kad moj racunar prodam i instaliram ga na novi ? Ovako instaliram "onaj" sto svi imamo. Btno je da se ima original, a ne da je i instaliran (koliko sam ja razumeo)
Miroslav je napisao(la):...
morbius je napisao(la):Ili nazovi Mikrosoft, reci da si formatirao disk, pravi se izuzetno debilan i mozda ti daju legalan serijski broj.
Gde si, zivota ti, nasao vise od 50 masina ( odnosno vlasnika istih ) koji nemaju ni Corporate ni legalan XP ??? Ili ti ides tako po gradu i "aktiviras" Corporate-ove, po principu "besposlen pop i jarice krsti" ? :dMaNiAcK je napisao(la):(koji sam probao i radi na vec 50+ masina) ili promenis cd key.
Ovo ne moze! Jedino mozes kada dodjes do registracionog prozora da ID broj kojimorbius je napisao(la):Ili nazovi Mikrosoft, reci da si formatirao disk, pravi se izuzetno debilan i mozda ti daju legalan serijski broj.
morbius je napisao(la):Ili nazovi Microsoft, reci da si formatirao disk, pravi se izuzetno debilan i mozda ti daju legalan serijski broj.
MaNiAcK je napisao(la):SVAKI xp trazi aktivaciju. E sad ako neko ima xp+sp1 mora da ima i spisak pravih(legalnih) cd key-eva. To mora da bi se uopste instalirao sp. E sad ako se ne registruje posle mesec dana neces vise moci da se logujes osim u safe mod sto je sasvim dovoljno da pokrenes activator(koji sam probao i radi na vec 50+ masina) ili promenis cd key.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari