Šta je novo?

akordi i/ili tablature

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Imam jedan predlog (ako moderatorima nije frka):
Medju nama sigurno ima dosta onih koji sviraju gitaru (akustika, elektrika, bas, klasika...) e sad, postoje li sajtovi sa velikom arhivom pesama (a da se ne referenciraju na www.olga.net)??

Ili da ovde ostavljamo kome sta treba, pa "linkic" ili "mailic" (deminutivi :) ) za tu pesmicu??

Evo meni trebuje normalan uvod za Pink Floyd Wish You were here, da se izvodi na akusticnoj gitari (bez onih zafrkancija sa distorzijom...) i za pesmicu "Tango in Harlem" postoje bukvalno dva akorda po pesmi, ali se sviraju malo cudno, a i nemam pojma koji su :)

eto, ako nije frka da ostane ovaj post?

Hmm,u principu,OLGA je najbolja...mada joj ja pristupam sa www.harmony-central.com ....najbolje ti je lepo google,pa ukucas sta ti treba...naci ces bar 20 sajtova koji hostuju akorde neke pesme.
Inace,savet...ne oslanjaj se na tablature,nego samo na sluh.Neces verovati kakve gluposti i omashaje ljudi prave u tablaturama...kao da su gluvi,a ne da nemaju sluha :).

Mene interesuju domace tablature za bas.
Probao sam po sluhu (kog OCITO nemam :) ), ali ne ide.

Probaj www.mxtabs.net, ako vec nisi.

Imaju svi sluha,samo pitanje je koliko je razvijen i jos vaznije,navezban.Ja sam nekad mislio da sam asluhista,pa sam vezbao i vezbao i na kraju promenio misljenje.

e to da, zeznu oni poneku tablaturu, ali se sve da lako ispraviti, a ja postavio par pitanja?? zna li neko dakle???

IronSERB je napisao(la):
ako trazis tablature za gitare mislim da sajt glasi www.free-guitare-tablatures.com ili tkao ensto mozda bez crta pa proveri.
aj cujemose
pozdrav
ma ljudi jeli neko od vas cuo za guitar pro??? program je odlican ja ga koristim, em sto iscrtava tablature jos ti bre i svira midi fajl i pokazuje ti sta kad svira!!! a ima i opciju da importuje i midi fajlove....

yeah!

Guitar pro! da super, jeste lep fin ima sve i svasta, ali ja NEMAM midije ni za "Tango in Harlem" ni za "wish you were here"...

ali ideja je ok, samo probao sam gomilu midija neke je izcitao dobro ali mnoge i nije, a i midi import nije neogranicen u neregistrovanoj verziji (probao sam da je registrujem sa nekoliko crackova sa atalaviste, ali ni jedan nije hteo :( :whip :( ??? HELP!! ctp;

Re: yeah!

LuxoR je napisao(la):
Guitar pro! da super, jeste lep fin ima sve i svasta, ali ja NEMAM midije ni za "Tango in Harlem" ni za "wish you were here"...

ali ideja je ok, samo probao sam gomilu midija neke je izcitao dobro ali mnoge i nije, a i midi import nije neogranicen u neregistrovanoj verziji (probao sam da je registrujem sa nekoliko crackova sa atalaviste, ali ni jedan nije hteo :( :whip :( ??? HELP!! ctp;

evo ovaj krek radi (bar kod mene), unutra sam ti spakovao wish u were here (gp3 fajl)

to YEAH!

batice, ti rulZ...

iako mi crack ne radi :( :( :(
kaze: "wrong version, or file already patched" ?!? pa to je 3.0 demo i nije patchovan....boom boom boom boom boom

bilo kakva ideja???

P.S. Pink Floyd je mnogo dobro skinut, upravo sam preslusao (i uspesno odsvirao) onaj prvi fajl, a sada cu da vidim kakav je onaj [2]... THX!

Wish you were here [2] mnogo dobraverzija (mada mi se ponekad cini da pretera sa onim kada drma prve tri zice, ali verovatno se tripujem...)

ne stvarno, mnogo dobra verzija, i vrlo "svirljiva" :)

nema problema, sto se kreka tice kod mene radi, ako ti bude jos nesto trebalo trazi.... pozdrav
PS probaj da sa njihovog sajta skines opet program mislim da nije veliki

Da li je neko u međuvremenu pronašao neki krek za ovaj odličan program. Skinuo sam gomilu ali nijedan ne radi.
Pozdrav!!cheers

BeastMaster je napisao(la):
ma ljudi jeli neko od vas cuo za guitar pro??? program je odlican ja ga koristim, em sto iscrtava tablature jos ti bre i svira midi fajl i pokazuje ti sta kad svira!!! a ima i opciju da importuje i midi fajlove....

ajde ako neko nadje patch, bilo bi fino da mi pusti na [email protected]

Uspeo sam da rešim problem ako nekog još zanima. Krekovi koji se ovde nude i koji se mogu naći na Astalavisti, važe za istu verziju programa ali sa starijim datumom (10.04.2000.). Krekovi ne važe za program koji skinete sa zvaničnog sajta. Ja sam nekoliko dana tražio i iskopao sam ga sa adrese: http://members.tripodasia.com.tw/cccw151515/GPDemo.exe
Razliku nisam primetio. Jedino što je (bar kod mene) download izuzetno spor, oko 0.5 Kb/sec, ali isplati se malo se pomučiti.
Pozdrav!!!cheers

Vrh Dno