Šta je novo?

ako neko moze da mi objasni...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

LedZeppelin

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2004
Poena
619
kako jos uvek niko nije sankcionisao prodaju wifi kartica od 1W???Nisam previse upuce, nli koliko znam, u evropi (a verujem i kod nas) maksimalna izracena snaga je 100mW, odnosno 20dB. KAd su usmereni linkovi u pitanju, i nije neki problem kad je malo veca izlazna snaga, ali prodaja ovih alfi od 1w na forumu, mislim da je sramna. Jer cisto sumljam da se ove kartice koriste za usmerene linkove. Kako bi se osobe koja valjaju te iste kartice osecale kad bi neko pored njih dosao sa jacom karticom i zagusio im etar????????Sta je poenta?Aircrack??? Kompleks malih stvari? Pa mora da ima jacu karticu od komsije?

Poslednja izmena:
Pa ako neko mora da ima veću kuću od komšijine bar za pola metra što onda ne bi imao i jaču karticu :-devil-:

iritira kad se neki ***** u komsiluku pojavi sa 1w karticom, pa zagusi etar...

Ko da sankcioniše? RRA?

Nedozvoljeno jeste. Ko da kontroliše? Niko!

Aha... Ne sankcionisu gomilu mnogo gorih stvari (genetski modifikovanu hranu, djubrista, "povremene" toksicne izlive,...), a sankcionisace wifi kartice. Jeste zabranjeno, ali ko ce to da kontrolise?
Znas da je ovo Srbija, jel da?

Zacetnik teme smatra da bi admini foruma trebalo da sankcionisu prodaju isith, kad vec nece drzava.

Heh tesko da se kontrolise sta se valja po oglasima, a ibne verujem da bi to radili. :)

Pa ne valja zilion ljudi te kartice da bi bio problem to sankcionisati....

Ja sam za to da se nastavi prodaja. Sve dok je cena fina sto da ne.

Pa, ko ima veliku vilu sa dvorištem i parkom, bazen, garažu za više vozila... treba sve to pokriti vajerlesom, a da ne košta previše.

:d

Dobra reklama, do ove teme nisam ni znao da postoje :D

Haha, nije lose nabaviti jednu i prikljuciti je, ceo komsiluk ce da bude wifi-offline :d

TT by galaxy S

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno