Šta je novo?

ako moze GF4 MX 440 preporuka!

no name

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2000
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 5600G, R7 7700, i5 13600k, i5 12400f. i3 12100f, R7 2700X
Matična ploča
MSI B450M MORTAR MAX, AORUS B650 ELITE AX, ASROCK Z790 PG RIPTIDE
Pristup internetu
  1. Optički internet
Znaci nesto sto moze da se nadje trenutno za oko 100 e ili malo jace! Nikavi posebni zahtevi!

Nova masina Ploca GA-7VRX i XP 1600+

Trenutno imam varijantu za Club3D ~ 110e

Hvala puno!

Preporucujem ti da izbegavas Club3d, ove kartice gotovo po pravilu imaju losu 2d siku. Iz jeftinijeg ranga ti preporucuje Innovision modele, mada je brand name ipak brand name.

Na osnovu cega pricas da Club3D po pravilu ima losu sliku? Koliko si Club3D kartica video i koristio? Ja oko 30, i ni jedna nije imala losu 2D sliku, bez obzira bila to kartica sa ATI ili nVidia cipom. Kartice su bile i ovde na testu, i nije bilo primedbi na kvalitet 2D slike. Tvoja kompetencija se narocito ogleda u tome da preporucujes Inovision kao nesto kvalitetno...

Nema potrebe za klanjem!

Narucio sam ASUS-a upravo i pre nego sto sam snimio ovaj savet! 125e valda me nece razocarati!

Hvala na dobroj nameri obojici!

Ashley je napisao(la):
Na osnovu cega pricas da Club3D po pravilu ima losu sliku? Koliko si Club3D kartica video i koristio? Ja oko 30, i ni jedna nije imala losu 2D sliku, bez obzira bila to kartica sa ATI ili nVidia cipom. Kartice su bile i ovde na testu, i nije bilo primedbi na kvalitet 2D slike. Tvoja kompetencija se narocito ogleda u tome da preporucujes Inovision kao nesto kvalitetno...

A i tvoja kompetencija se vidi u tome sto tvrdis da je Inno nekvalitetan, narocito od GF2 serija...:D
A inace Club3d nema losu sliku...danas nijedna od novih serija kartica nema losu sliku...barem u ovim normalnim rezolucijama koje se stalno koriste (do 1600*1200...jedino mozda poneka karta ima malkice losiju sliku u ovoj, granicnoj rezoluciji)
Club3d ima samo losiju sliku od nekih drugih :), ali je slika sama po sebi vrlo dobra

Inno se nije bas proslavio sa GF4MX serijom.

Kod mene na DTK 17" KAW se bas i ne primeti u odnosu na Inno GF2MX ali kod Studenta na onom ultra monitoru se vidi mutljavina u 2D. Student cak kaze da neki Ati Rage 2c AGP 2MB ima lepsi 2D...

Ashley je napisao(la):

Video sam dosta club3d kartica, mnogo vise nego sto mislis i na vecini je u visim rezolucijama bio primetan gubitak fokusa. Ne verujem da su meni zapali sve losi primerci.
Inno ne preporucujem kao kvalitet ali smatrama da za te pare pruza najvise.

p.s. uopste ne zelim da se prepucavam, samo sam izneo svoje subjektivno misljenje...

MSI

simpson H je napisao(la):
Ako zeli da oslepi:D

Ili ako vec jeste u gore pomenutom stanju :D

noname, preporucujem ti da se obratis veselom autoru gornjeg posta (simpsonu)...cini mi se da sam cuo da on ima neke vrlo simpaticne cene za GF4MX...pod uslovom da se nisam istripovao i pobrkao sa MX400 :)
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno