Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Nisam bio saiguran dal bih uzimao, ali reko ako mi ponude $4 snizenje pri pokusaju pauziranja, uzimam sigurno.... i ponudise :)
 
Kako je dobar STAR WARS Jedi: Fallen Order , samo baš zahtevan, a nema ga još na NVIDIA GeForce NOW. Grafika je odlična.

...​

Nešto tu nije kako treba sećam se da sam je igrao sa starom drugarevom kartom sa 2gb RAM (dok sam čekao grafiku) bez problema i bez velikih kompromisa...
 
GOG discount code za igre:

Between the Stars (40%)
Travellers Rest (25%)

3K4JTL47NWEAVLA4F9

Važi još 2 dana i 16h
 
Minon Masters Invasion free na Steamu

 
meh... kad sam hteo da uzmem pucali su im serveri jer su svi tad hteli... posle sam bio lenj :D vec ih imam sve na steam-u, ali rekoh aj nek ima duplikat.
 
Takođe, platinum edition za 5e,nmž bolje
A pubg je free to play, naglasite to xD
 
Na steamu za dz helltaker, muck, idle slayer, adventure communist, ngu idle, alien swarm, idle champions of the forgotten realms, freddy fazbear, risk global domination.
 
Imam jedan kod za Star Wars Jedi: Fallen Order preko Amazon Prime-a za aktivaciju na Origin-u. S obzirom da vec imam igru, poklanjam nekome. Ja biram kome cu poslati kod i molio bih da se ne javljaju oni koji mogu da priuste igru bez problema.
 
Na HB ima jako dobrar onlin etutorijal za Excel. Može i za $


Inače meni je HB ponudio da uzmem januarski "izbor" za 5€ - 12 igrica. Prve dve baš vrede. Tako da , proverite mail.

Capture.PNGCapture1.PNG
 
Lunar NY sale na Epicu. Ima i kupon, samo ne znam da li je samo jedan, tj za jednu kupovinu ako ste pretplaceni na email obavestenja, ili se obnavlja, ali nije ni to lose...
 
Nazad
Vrh Dno