Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Naravno da budu, evo npr. mozes ovde videti kad filtriras samo za Sony - (na linku je PS4 i PS5, posto ne znam koji imas).

Uzas su ove godine besplatne igre na Epic-u, izgleda da je kriza i kod njih zavladala. Control su već davali prošle godine čini mi se. Stvarno se nisu proslavili, najblaže rečeno.

Mahom se sve ponavlja na od besplatnih igara na GoG/Epic-u, ne verujem ni bas mogu za neke jace novije naslove da se izuvaju osim eventualno nekih Indie titlova.
Amazon se mozda jedini prilicno ispruzio poslednja 2 meseca.

Kakva je situacija sa HB-om, isplati li se pretplata kod njih ili je slicno kao sa PS+ gde je 3-4 meseca susa pa onda bace jednu navlakusu taman da smire nadrndane pretplatnike?

HB se mozda isplati ako uzimas za 12 meseci pretplatu ili/ti 100eu da im bupnes odjednom.

Pre par godina uzeo godisnju pretplatu. Bilo je price da samo stari korisnici limited time pretplatnici imaju mogucnost da uzmu 12 igara iz paketa, dok ce ostali biti ograniceni na 10. Pa ako prekines pretplatu i vratis se, opet si ogranicen na manje igara. Onda se ta brojka igara menjala, limit je ukinut... Igre su sve vreme bile toliko lose da vec dve godine skipujem monthly. Tu i tamo iskoci nesto zanimljivo, ali po jedna igra pa mi se vise isplati da uzmem na akciji na drugom mestu nego da spucam mesecni iznos na tu igru i dobijem brdo junka gratis.
Nije kao da ocekujem 10 AAA naslova svaki mesec, ali vecina igara je na nivou gog giveway, neki totalno random naslovi za koje je malo ko cuo. Svaki mesec ima jednog nosioca, ali i odatle mi se retko sta svidi.
Sve u svemu, totalno za preskociti. I to sto bi se dobilo kroz pretplatu, moze da se nadje na drugom mestu, a cak ima i preprodavaca tih kljuceva uvek.

Naravno da mi mrtvi epik ne da da uzmem ovu igru jer sam "maloletan" ili sta vec.Da li je uspeo neko to da prebrodi i kako?Inace na tom epicu imam recimo rdr2 koji sam platio i ne mogu da udjem zbog te restrikcije

Evo meni isto tako zezalo, ideš u Incognito tab, ideš na store bez logovanja, tražiće ti datum rođenja stavi neki da imaš preko 20god, onda na Get na igru pa tek onda logovanje i onda možeš da uzmeš.

Ovo tvoje treba pinovati. Ja na svom nalogu nemam problema jer sam mator konj, ali skupljam i za bratanca koji je dete i stavio njegov datum rođenja na nalog i od tada muku mučim sa ovom restrikcijom. Izgleda da ovaj tvoj pristup rešava ovaj problem za stalno.

Prvi deo je odličan, ako je drugi upola dobar, vredi uzeti, neće biti samo još jedan koji stoji u library netaknut.

Prvi deo je odličan, ako je drugi upola dobar, vredi uzeti, neće biti samo još jedan koji stoji u library netaknut.
Na Ghostrunner mislis?

Na Steamu trenutno
Everspace 1 0.99c
Alice: Madness Returns 0.99
ME: Legendary 4.79e
WH: Mechanicus 2.6e
Pathfinder Kingmaker Enh.Plus 2.99e
Jedi Fallen Order 3.99e (deluxe. 4.99e)
Jedi Survivor 17.5e
EA triple bundle (Fallen order Squadrons BF2 7.5e)
Dishonored fransiza na odlicnom snizenju...

Konačno da pokupim nešto valjano na tom epic giveaway.
Šta više, skoro sigurno da ću da je odigram jer mi se svideo prvi deo.

Meni pise da sam blokiran i onda moram da ubijem aplikaciju iz task menadzera.

svi dobijaju error

sada radi :)

+1

Intersantno mi je da vecina članova me taguje sa Yojimbo a ne Yojinbo I to mahom moderacija 😂 kapiram da će biti strecanja za drugog člana

kao i mene sa ilidan :D drugi clan hehe

Verovatno zato sto se film zove Yojimbo sa M.

I ja sam dobijao poruku da sam blokiran kad sam probao da uzmem Hot Wheels preko launchera. Inače, može da se izađe iz te poruke kad pritisneš esc, da ne mora da se ubija launcher iz task managera. Na kraju sam isto uspeo da je uzmem iz browsera.
Inače, kao što već rekoše mnogi, ove godine su im igre koje dele jad i beda. Tek ova dva dana kao krenuli nešto da valja.

Neke od ovih free autića što daju imam u kući, hehe :)

Nazad
Vrh Dno