Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Poceo Steam Winter Sale, traje do 2. Januara.
Evo na prvi pogled nekih dobrih ponuda:
  • Sons of the Forest 50% - 14.49€
  • Elden Ring 40% - 35.99€
  • Cyberpunk 2077 55% - 26.99€
  • Assassin's Creed Mirage 60% - 19.99€
  • Firewatch 90% - 1.95€
  • State of Deacy 2 90% - 2.99€
  • Metro Exodus 90% - 2.99€
  • Need for Speed Heat 90% - 3.49€
  • It Takes Two 80% - 7.99€
  • Hogwarts Legacy 75% - 14.99€

@Cvax
Tu i tamo standardne cene sa prethodnih sale-a ove godine osim Hogwartsa?
A Hogwarts koliko mi se cini je poprilicno pao svuda, ne bi me uopste cudilo da ga umuvaju za djabe na Epicu/Amazonu pa i PSN-u, tako da se ljudi ne zalecu jos.

ja odavde gledam https://gg.deals/wishlist/

Evo odlicne igre i jos bolje cene
(koga bole uvo sto pise neki procenat, kad se podvuce crta i zna se finalna cena, to je ono sto ja gledam)
Evo ako hocete ubija da malo finansirate pre nego odapnu
3eu
a ceo bundle je 10,78€

Chicken assassin

Ma jok brate, sve regulare karticom kod navedenih.. Ti key shopovi su ti uglavnom "sive" radnje gde ljudi kupuju da bi prošli jeftinije uz rizik.

Još jedno pitanje samo od ovih navedenih (Steam, Epic i GOG) imate li neki koji preferirate? Kontam da se uzima tamo gde je igra najjefttinija ali kako su ove koje mene zanimaju istih cena zanima me da li preporučujete da prioritizujem neki od ovih pre ostalih ?

Moonscars[GOG] - PL5WDAE058C7CCAA97

Shogun Showdown[GOG] - 34848ED67728CFA12F

Tomb Raider: Underworld[GOG] - 4N5R26683ABC6EC15C

RIOT - Civil Unrest[GOG] - 4FHC337296EB2E1A8F

Još jedno pitanje samo od ovih navedenih (Steam, Epic i GOG) imate li neki koji preferirate? Kontam da se uzima tamo gde je igra najjefttinija ali kako su ove koje mene zanimaju istih cena zanima me da li preporučujete da prioritizujem neki od ovih pre ostalih ?
Ja licno najvise volim GoG, jer tu zapravo kupis igru i tvoja je, dok na ostalim platformama platis licencu da igras igru..

A Hogwarts koliko mi se cini je poprilicno pao svuda, ne bi me uopste cudilo da ga umuvaju za djabe na Epicu/Amazonu pa i PSN-u, tako da se ljudi ne zalecu jos.

I meni se čini, kako koji sale sve niža i niža cena, vrlo moguće da ga za koji mesec daju uz PS+ ili besplatno na Epicu.

Inače, sad sam naleteo na ovo:

Ako je džabe i sirće je slatko.....samo šta ova igra je bila popularna pre 4-5 godina,sad ima reci piši 10k-15k igrača

A updejti su im sačuvaj bože

Da ne bude da hejtam,jedan od lepših Open World svetova,i igrabilnost je na vrhuncu,questovi klasika,donesi vode napoj krave

Ne samo sutra, već svakodnevno ide neka "mystery game" do prvog januara. Svakoga dana će biti po jedna besplatna igra i može da se pokupi samo u roku 24 h. A na kraju od 2. do 9. januara ide poslednja koja može da se uzme u toku tih sedam dana.
Tako u ovom periodu EPIC daje već nekoliko godina unazad. I tačno je da za Božić daju jače naslove (bilo Death Stranding, The Outer Worlds).
Ranijih godina su izlazili neki leak-ovi, polovično tačni. Sada ih nešto nema, osim što je tačan info za Vampire Survivors procureo dan-dva ranije.

Da li jos neko ima problem da mu iz nekog razloga ne prolazi kupovina na steam-u, sa karticom sa kojom je kupovao u proslosti?
Ne radim nikakave VPN gimnastike, istu karticu koristim za sve online kupovine, i nikada nisam imao nikakav problem, ukljucujuci i sam steam.
U pitanju je NLBKB Visa Debit prepaid kartica btw.

Evo meni ni na Amazon.com nece da prodje. Ista banka, ista kartica, do sada prolazilo bez problema!?

EDIT: Sad sam probao STEAM, par simulatora, prosla uplata bez problema. Amazon me obavestava mejlom da ima problem sa mojom narudzbinom. Ako ne skinu pare za 7 dana brisu je. Samo prodje akcija do tada... jos gore ako su banovali srpske kartice.

Poslednja izmena:
znaci da je nesto do banke :)

Ови "попусти" су за ПЦ, да ли некад буду за Сони?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno