Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

^ možda daju ali neće remake nego onaj stari 🤣. Znamo da ćeš uzeti kao i svi, što kažu i sirće je slatko kad je dzabe🤣.

Ma kakvi, ja uzimam samo ono što bih igrao da mi ne stvara nepotrebnu gužvu, to bude otprilike 2-3 igre godišnje

Jel moguće da na Gamivo nema da se obriše kartica za onaj njihov smart?
Ubeđen sam sam otkazao posle kupovine Xbox GPU koda ali sad mi skinuli opet

Može li se negde kupiti Minecraft po nižoj ceni od zvanične? Nisam našao na par popularnih sajtova za prodaju ključeva
Može ali rizikuješ da izgubiš nalog jer su to ključevi sumnjivog porekla. Minecraft je vrlo retko na popustu, to je jedina popularna Microsoft igra :D Poslednji put je zvanično bila na popustu kada sam okačio ovde na temi.

Ko god ima decu zna da će u nekom momentu morati da pazari Minecraft, i to u više varijanti, za iPhone, za Android, za PC, za konzolu... Ja sam do sada kupio za oba mobilna ekosistema i za PC, sve zbog klinca...

Kupio sam je pre 2-3 meseca na velikom popustu (slučajno uhvatio 15 godina akciju), nego sam sad tražio za nekog drugog. Ali sam se iznenadio da je nema toliko jeftinije kao većine ostalih igara, pa čisto da pitam i proverim ovde

Poslednja izmena:
Kljuc za Call of Cthulhu iz 2018 (visak iz Humble Detective bundle):

CX53Z-A69Y0-02YYH

Koji oće da proba ima Fractured online free do 8. ovog meseca

kada će fm? mislim da je po svakoj časovnoj zoni 5 septembar ako se to gleda uopšte

Verovatno danas u 17:00, obicno tad menjaju free igre.

inače iz fm25 će biti izbačene neke stvari a i odložen je izlazak, mislim da će njima trebati godinu dana minimum da ga utegnu a dotle će fm 24 biti popularan

Pozdrav svima,

danas uzeh još neku igru koja je dosta jeftinija nego na Steam i kada sam hteo da je aktiviram, kaže da je duplikat ključ i da je već iskorišćen. Da li neko zna, da li vraćaju pare ili šalju drugi ključ, pošto sam podneo report odmah. U pitanju je sajt G2Play. Ima li neko iskustva sa ovim problemom da je ključ koji ste dobili već iskorišćen? Hvala.

Pozdrav svima,

danas uzeh još neku igru koja je dosta jeftinija nego na Steam i kada sam hteo da je aktiviram, kaže da je duplikat ključ i da je već iskorišćen. Da li neko zna, da li vraćaju pare ili šalju drugi ključ, pošto sam podneo report odmah. U pitanju je sajt G2Play. Ima li neko iskustva sa ovim problemom da je ključ koji ste dobili već iskorišćen? Hvala.
Piši podršci tog sajta za pomoć.

Vidim da oni sarađuju sa nekim kinguin sajtom. Pisao sam i nudilo mi je opiju ako imam problem da idem report i odaberem tip problema. Nije neka suma 0.97e je igra, a pre mesec dana sam uzeo isto jednu igru gde sam uštedeo dosta i radila aktivacija na steam bez problema. Nije mi jasno, kako je moguće da je ključ već aktiviran i da ga oni i dalje prodaju.

Pa moguce je jer sve kljuceve koje taj i slicni sajtovi prodaju, su ukradeni. Bar je nekad tako bilo.

Uzeo sam preko kinguina i hvala vam na pomoći. Svakako je report podnet i nalazi se na njihovoj proveri. To je i meni bilo logično, da jedino da su ukradeni ili da nisu stigli da ažuriraju i skinu iste sa sajta.

Nazad
Vrh Dno