o bre ljudi drvenih glava!
1. ova deca mogu da pikaju PopCap igre i da narednih 10 godina umiru od srece, lepo pishe za kog je namenjeno. evo ja cu narezati sve mini games, jer ih imam pun kompjuter, a iskreno - warblade, zuma i peggle sam igrao svaku duze od nekog ultra giga naslova od blizzarda ili EA.
2. ako je akcija napravljena na forumu Benchmark-a, zahto to ne bi bilo u njegovo ime ? nismo mi random grupa gradjana, jer da nije bilo ovog foruma, ne bi bilo i ove plemenite akcije benchmana. dajte meni za dzabe ceo jedan 1Ghz komp, i pevacu od srece, da mi keva ne igra spajdera i jamb na mome desktopu. a i word poprilichno dobro radi na takvoj mashini. ne vidim sramotu u tome da se da slabija mashina, jer realno pola ljudi ovde drvi q* sa budzenjem, il za igre, il da se hvali komshiji (primer - gomila tema gde neko hoce novu konfiguraciju, a pojma nema da mu q6600 sluzi ako oce da modeluje il da radi obradu audio/video, a isti poso za igre bi mu radio i 2180 Ocovan, il 4400+), zaboga, 2000 evra je automobil, a neko igra crysis na malo boljoj rezoluciji, sa tim parama!
3. nije li uvreda za sve nas sa teme "ako vam treba za dzabe", to shto se sumnja u kvalitet ovakve mashine ? shta, mi smo tamo gori od sirotinje ?