Šta je novo?

Akai Am49..

golum

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2001
Poena
619
Kao sto napisah u malim oglasima treba mi procena ovog pojacala i ako je neko zainteresovan menjao bi ga uz doplatu za neki Yamahin ili Marantzov receiver jer mi treba za DVD.

Pozdrav

Gde si to iskopao. Iz koje je to godine, nigde nemam podatke za taj Akai. :confused:

E moj Aco....pa zar ti to da ne znas!!!????

Salim se-pojacalo je iz 95 godine. Evo ti spec.

Output power: 80W+80W(FTC,8 Ohma,30Hz to 20kHz, 0,05%)
Power Band Width: 5 Hz to 60kHz/0,1%
THD: 0,005%
Damping factor: 48 (1 kHz, 8 Ohma)
Channel separation: 65dB
Weight: 11 kg

Vidis ja sam jedan od ludaka koji cuva sve od kutije, uputstva, garancije i svih papira pa tako imam i za njega sve. Ajde ako znas nekoga koga ovo interesuje, javni mi.

Pozdrav!
:)

UF, mali damping faktor, losa separacija kanala. Nego koliko ti cenis to pojacalce, ne rece.

Sto se cene tice pojma nemam. Vidis da sam napisao da mi treba procena, a posto si ti Hi-fi manijak od tebe ocekujem neku realnu procenu. Ajd napravi neku kombinaciju da doplatim za receiver.
BTW mi smo skoro komsije.

Ajd u zdravlje!

golum je napisao(la):
Sto se cene tice pojma nemam. Vidis da sam napisao da mi treba procena, a posto si ti Hi-fi manijak od tebe ocekujem neku realnu procenu. Ajd napravi neku kombinaciju da doplatim za receiver.
BTW mi smo skoro komsije.

Ajd u zdravlje!

Ako ga budes prodavao, najbolje je preko Halo Oglasa. Pocni sa 220-230 DM, pa najnize do 200 DM.

J*#* g# ako tako malo vredi poklonicu ga radije babi da slusa vesti na njemu.

golum je napisao(la):
J*#* g# ako tako malo vredi poklonicu ga radije babi da slusa vesti na njemu.

Ja sam Technics SU-V570, 10 kg, slicna snaga, nesto bolje karakteristike, pre 1,5 fodinu prosao za 270 DM. Od tada su cene nesto pale, a i Akai je manje poznat, tako da mislim da je realna procena.

Tehnika je definitivno crna rupa. Kupis nesto za npr. 700-800DEM i nakon paljenja te iste sprave automatski ti vredi bar 150 Dm manje, a da ne pricam o tome kada ti ta sprava odstoji koju godinu. I sta sada?!! Opet moram da se otvaram za novo cudo tehnike- kakav smor.

golum je napisao(la):
Tehnika je definitivno crna rupa. Kupis nesto za npr. 700-800DEM i nakon paljenja te iste sprave automatski ti vredi bar 150 Dm manje, a da ne pricam o tome kada ti ta sprava odstoji koju godinu. I sta sada?!! Opet moram da se otvaram za novo cudo tehnike- kakav smor.

Tako ti je to u zivotu kada se opredelis za pogresan i skup hobi. ;) Da se ne bi smarao, moj drugarski savet ti je da kupis tranzistor, oni su uvek aktuelni, a ne moras ni da ga prodas. :p :D

Pravo da ti kazem, po ceo dan i slusam tranzistor i to stari ITT Schaub-Lorenz koji sljaka kao blesav i ne palim se da ga menjam. :cool:
Mada, razmisljam da li njega da menjam (naravno uz doplatu) za neki novi hyper,ultra moderni Sony tranzistor koji hvata sve zemaljske i satelitske radio stanice-mozda i on posluzi kao ovaj ITT (kojih tridesetak godina).:D

Nema sanse taj novi Sony ni u najludjim snovima da dozivi 30 godina u ispravnom stanju, cuvaj ti taj ITT. ;)

golum je napisao(la):

Ne znam da li dobro zapazam, ali mislim da se i na ovim novim spravama, kako ih ono zovu, ah da, kompjutori, poprilicno gubi para, glede vremenskog protoka.

notax je napisao(la):
Ne znam da li dobro zapazam, ali mislim da se i na ovim novim spravama, kako ih ono zovu, ah da, kompjutori, poprilicno gubi para, glede vremenskog protoka.

Ma ne, to ti je cista iluzija.

Ali skrenusmo mi sa teme, ima li koga ko ce da se dzora za pojacalo? Kaze Aca da je krs ali verujte svira bas OK.:cool:

Ma nisam ja rekao da je krs, ali ne odskace od proseka. :)

Aca je napisao(la):
Ma nisam ja rekao da je krs, ali ne odskace od proseka. :)

I prosek je bolje nego krs.
I dalje niko zainteresovan!???:(

golum je napisao(la):
Pravo da ti kazem, po ceo dan i slusam tranzistor i to stari ITT Schaub-Lorenz koji sljaka kao blesav i ne palim se da ga menjam.
Dje me nadje, isti slucaj. Koji model ?

vlasta je napisao(la):
Dje me nadje, isti slucaj. Koji model ?

Model je TINY Automatic.
Fancy tranzistor ocito u gradu Beogradu.

golum je napisao(la):
I prosek je bolje nego krs.
I dalje niko zainteresovan!???:(

E bas si nasao gde ces da prodajes HI-FI. Pa ovde je gubljenje vremena i prodaja hardware-a, a ne to. Nego lepo ti podji na Halo Oglase. Ali, da te upozorim, moras se cak i tamo naoruzati strpljenjem. Ne ide to bas tako brzo, hi-fi je ljudima postao poslednja stavka troskova i jaaako je mali promet.

notax je napisao(la):
E bas si nasao gde ces da prodajes HI-FI. Pa ovde je gubljenje vremena i prodaja hardware-a, a ne to. Nego lepo ti podji na Halo Oglase. Ali, da te upozorim, moras se cak i tamo naoruzati strpljenjem. Ne ide to bas tako brzo, hi-fi je ljudima postao poslednja stavka troskova i jaaako je mali promet.

Pravo da ti kazem uopste se nesto i ne lozim da ga prodam ali ako uleti neki kupac super.
Odo ja malo da se spustam niz padince sledecih nedelju dana pa cu ondak da razmisljam o svetu tehnike i bacanja para na istu. Ali bez nje se ne moze-sta ces, kao droga.

Nazad
Vrh Dno