golum je napisao(la):Sto se cene tice pojma nemam. Vidis da sam napisao da mi treba procena, a posto si ti Hi-fi manijak od tebe ocekujem neku realnu procenu. Ajd napravi neku kombinaciju da doplatim za receiver.
BTW mi smo skoro komsije.
Ajd u zdravlje!
golum je napisao(la):J*#* g# ako tako malo vredi poklonicu ga radije babi da slusa vesti na njemu.
golum je napisao(la):Tehnika je definitivno crna rupa. Kupis nesto za npr. 700-800DEM i nakon paljenja te iste sprave automatski ti vredi bar 150 Dm manje, a da ne pricam o tome kada ti ta sprava odstoji koju godinu. I sta sada?!! Opet moram da se otvaram za novo cudo tehnike- kakav smor.
golum je napisao(la):Tehnika je definitivno crna rupa. Kupis nesto za npr. 700-800DEM i nakon paljenja te iste sprave automatski ti vredi bar 150 Dm manje, a da ne pricam o tome kada ti ta sprava odstoji koju godinu. I sta sada?!! Opet moram da se otvaram za novo cudo tehnike- kakav smor.
notax je napisao(la):Ne znam da li dobro zapazam, ali mislim da se i na ovim novim spravama, kako ih ono zovu, ah da, kompjutori, poprilicno gubi para, glede vremenskog protoka.
Aca je napisao(la):Ma nisam ja rekao da je krs, ali ne odskace od proseka.![]()
Dje me nadje, isti slucaj. Koji model ?golum je napisao(la):Pravo da ti kazem, po ceo dan i slusam tranzistor i to stari ITT Schaub-Lorenz koji sljaka kao blesav i ne palim se da ga menjam.
vlasta je napisao(la):Dje me nadje, isti slucaj. Koji model ?
golum je napisao(la):I prosek je bolje nego krs.
I dalje niko zainteresovan!???![]()
notax je napisao(la):E bas si nasao gde ces da prodajes HI-FI. Pa ovde je gubljenje vremena i prodaja hardware-a, a ne to. Nego lepo ti podji na Halo Oglase. Ali, da te upozorim, moras se cak i tamo naoruzati strpljenjem. Ne ide to bas tako brzo, hi-fi je ljudima postao poslednja stavka troskova i jaaako je mali promet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari