Šta je novo?

Ajmo, ajde... - DVD/DivX standalone playeri!

Bgd

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2003
Poena
604
'Fala Bogu pa se pojavljuje sve vise standalone DVD/DivX player-a. Najpoznatiji su jos uvek Kiss DV 450 i 500 (http://www.kissnordic.dk). Danci su obecali novi firmware za par nedelja koji ce da omoguci citanje i 3.11 (za sada cita 4-ku i 5-icu).

Singapurci imaju svoj model: MAESTRO DVX-1201 DVD Player (www.neuston.com/dvx_1201.asp)

Polaroid DVD Player DV700 takodje ima citanje DivX-a.

Ima jos par modela Revoy. Lite, Elta, Scott (vidi: http://www.dvdrhelp.com/dvdplayers.php?DVDname=&divx=1&Search=Search&Submit2=Search). Nemacki Scott DVD 842 cita i 3.11!!! (www.scott.de).

Jos samo da Kinezi udju u igru i eto nam DVD/DivX playera za 100-ak evrica. Nema vise razvlacenja kablova, TV-outa i ostalih *******cija.

Jel neko cuo da li se pojavio neki od ovih modela i kod nas??? :p :p :twisted: :twisted:

Ima ih malo sutra :p
Nista od toga dok ne pocnu da ugradjuju PROGRAMABILNE cipove specijalizovane SAMO za kodeke.

Da malo sutra.
Upra sam ja kupovao kucni bioskop.Znaci stand alone dvd pojacalo i 5.1 zvucnike.
Sve mi je od yamahe platio sam ga 1000e a pretrazio sam ceo bg i nigde nema dvd/divx.
A dao bi za njega jos toliko znaci neverujem ti

I ja sam cuo za to, bas mi je drug rekao da je procitao u novinama ili video na tv-u, sta vec. Ni ja njemu nisam verovao, ali izgleda da je istina! Samo, on mi rece da ce moci da funkcionisu samo za "original" DivX-ove koji se prodaju legalno valjda, mada mi ova zadnja ne pije vodu.

Pozdrav

Black RIder je napisao(la):
Samo, on mi rece da ce moci da funkcionisu samo za "original" DivX-ove koji se prodaju legalno valjda, mada mi ova zadnja ne pije vodu.

Tako nesto ne postoji.
Isto kao da si rekao da postoje 'original' mp3 diskovi koji se prodaju legalno.

Misli se na divx-ove koji ce da imaju odredjenu formu u smislu rasporeda i naziva fajlova na disku (koliko se secam).

Mene je isto neko nalozio da ce izaci mod chip za xwave ali nista od toga... Pitao sam ljude iz uvoza, i rekose: "ku*ac" :D

asterisk by Bahati [SiD] :D

Vrh Dno