Šta je novo?

ajde sada pametnjakovici :)

debeli_Nemac

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
601
Dobio sam mp3 player "portable sport audio featuring, rio audio" ono sto me zbunjuje na njemu je i znak "nike".Kada otvorim poklopac pored baterije imam jedan slot za memorisku karticu.
Zanima me sta mi je sve potrebno da snimim mp3 sa komjutera na njega??????

Neki kabl, serial, USB ili elegantnije irda adapter za komp, ako Nike ima isti na sebi.

debeli_Nemac je napisao(la):
Dobio sam mp3 player "portable sport audio featuring, rio audio" ono sto me zbunjuje na njemu je i znak "nike".Kada otvorim poklopac pored baterije imam jedan slot za memorisku karticu.
Zanima me sta mi je sve potrebno da snimim mp3 sa komjutera na njega??????

Posto mnogo ljudi koristi MP3 player dok dzogira, onda se tu ubacila i firma Nike sa svojoj reklamom da bi ti lepo kupio i njihove patike za dzogiranje. :D:D

I neki software naravno.
btw. Jel ima negde da se skine Play Center 2 za Creative Nomad II?

notax je napisao(la):
Posto mnogo ljudi koristi MP3 player dok dzogira, onda se tu ubacila i firma Nike sa svojoj reklamom da bi ti lepo kupio i njihove patike za dzogiranje. :D:D

Hvala na vec znanim informacijama.

p.s.
Kada si vec toliko inteligentan sto mi nisi odgovorio na pitanje.

Hvala na vec znanim informacijama.

p.s.
Kada si vec toliko inteligentan sto mi nisi odgovorio na pitanje.

Oni koji su inteligentni, ne bave se MP3 playerima. To je roba namenjena introvertnim osobama, sklonim da kupuju ono sto se reklamira, a uglavnom nema neku svrhu ili je ta svrha preplacena.
Napisao si da si player dobio, pa ga prodaj i iskoristi za nesto pametnije.
Da li si zadovoljan odgovorom?

notax je napisao(la):
Oni koji su inteligentni, ne bave se MP3 playerima. To je roba namenjena introvertnim osobama, sklonim da kupuju ono sto se reklamira, a uglavnom nema neku svrhu ili je ta svrha preplacena.
Napisao si da si player dobio, pa ga prodaj i iskoristi za nesto pametnije.
Da li si zadovoljan odgovorom?

ne, ne, ne deckoooo
reci mi samo gde se to toliko reklamira mp3 player kod nas naravno.
I nisi mi odgovorio na pitanje, ja sam okacio post da bi saznao kako se koristi mp3 player, a ne da li ja dzogiram ili nosim patike nike, ako ne znas reci neznam ili jos bolje nemoj da se uplices u stvari koje ne znas.

ne, ne, ne deckoooo
reci mi samo gde se to toliko reklamira mp3 player kod nas naravno.
I nisi mi odgovorio na pitanje, ja sam okacio post da bi saznao kako se koristi mp3 player, a ne da li ja dzogiram ili nosim patike nike, ako ne znas reci neznam ili jos bolje nemoj da se uplices u stvari koje ne znas.

Debeli jesi li slep :D, eno ti odgovora prvi post posle tvog.

kupio sam USB kabl, prikacio na kompjuter, Xp ga prijavio...sada me intteresuje kako da snimam muziku na njega.

kupio sam USB kabl, prikacio na kompjuter, Xp ga prijavio...sada me intteresuje kako da snimam muziku na njega.

E sad vidi da li pise jos nesto pored NIKE-a. Npr. Diamond :D, ili da li bi mogao neciji softver da posluzi za prebacivanje pesama od poznatih proizvodjaca, ako ne pravac www.nike.com po softver. Nadam se da sam ti pomogao

P.S. Probaj foru kao da ti vidi njega kao izmenjivi HDD ili kao smart reader pa probaj i taj softver.

JELI, PECO, NISAM ZNAO DA DRZITE TAKVE LjUDE NA FORUMU.
KOJI JE STVOREN DA POMOGNE LJUDIMA KOJI IMAJU NEKI PROBLEM (bar se nadam da je tako).
Nada ti je bila ok, ali na zalost tako je kako je.

Misko je napisao(la):
.....to mi je hvala sto sam se trudio da ti pomognem oko MP3 playera, izvinjavam se na recniku, al stvarno me je izveo iz takta
Jes da si izveden iz takta, ali se to ocigledno nije odnosilo na tebe nego na one "pametnjakovice".

(nemoj sada i ti da se izgubis sa foruma hrkk

vlasta je napisao(la):
Jes da si izveden iz takta, ali se to ocigledno nije odnosilo na tebe nego na one "pametnjakovice".

(nemoj sada i ti da se izgubis sa foruma hrkk

Ma sad je OK smirio sam se, al ipak tako neko nesto da prica, a ti hoces da mu pomognes, razumes stvarno nije u redu.

:::::Chill out::::::

Ali svi stvarno, bas nije moralo da dodje do ovoga, bas je bez veze, razloga i smisla.

Ispade frka ni oko cega....nesporazumi, tanki zivci.... ajmo malo opustenije, zar da se zavrsava pljuvanjem.... :confused:

I, Nemac bre jos te nismo otpisali....

Pozdrav !

Vrh Dno