Šta je novo?

Ajde da vas malo smaram.

bandit

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
319
Imam kingston valeu memoriju hteo bih da uzmem 2x1 gb .Vase preporuke sa kojom da je zamenim da je brza od ove i da radi ok.Ploca mi je MSI 875p neo fisr kako sam gledao na sajtu i razumeo podrzava i brze memorije :

Supports Dual channel DDR 333/400/433/466/500/533 MHz and up.
(DDR433/466/500/533 are overclocking spec)

molim vas za neku preporuku.

hehehe...ne mogu da odolimmm....evo ti:kingston hyperx(bilo koja verzija)....zoooooooommmmmmmmmmmmmm....ccccccccccccccccccccccc

Poslednja izmena:
Eto dragi citaoci, vidite sta radi alkohol i bench :)

LM, 2 giga ti ne treba osim ako se bavis sa 3D Modellingom i Photoshopom i to bas ono hardcore. Ova tvoja memorija lepo ti radi posao, tako da cuti i vozi :)

A ako bas planiras kupis neku extreme memoriju, uzmi GEiL ili Corsair sa najmanjim latencijama (2-2-2-5). Veoma je skupa, ali je dobra :) Kao alternativu mozes uzeti neku sa manjim latencijama (Kingston HyperX) 2x1Gb... Ploca ti ne podrzava memoriju od 533 mhz-a pod "difoltu" - u stvari podrzava, ali ona ce raditi na 400Mhz, jer lepo pise da: "(DDR433/466/500/533 are overclocking spec)".

Hvala na odgovorima potrebni su mi jel imam sanse od preko da uzmem neku memoriju zato mi je bilo potrbno vase misljenje. Ova mi vrsi odlicno posao i radi ok . Kako smo mi Srbi cudan narod a skromnost mi nije vrlina onda me shvatite . :-devil-: Moze da brisete post hvala jos jednom.

Nazad
Vrh Dno