Šta je novo?

Ajd' neka mi neko objasni...

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Mislim da slika sve govori !?!?FX Inace kod coveka od koga sam uzeo (necu zbog reklamiranja da ga imenujem :p ) radi savrseno.

Moja konfiguracija je (jos neki dan samo zbog ovih sra*a):

ASUS a7v KT133-C
Duron 850
Kingston 256Mb SDram.

P.S. Necu ga opet menjati, pa makar rezao samo RW-ove !!:whip

Slika sve govori, a zaboravio da je postujem... Ccc...

Kumasin moj je dobio od zajednickog nam prijatelja, jednog sony-ja 8x iz SAD, radi strava. Uz njega je dobio i sonyjev software za rezanje Sony CD Extreme (podseca na Stomp-ov Record Now Max) i za udf Sony abCD. Inace kuma mi, najvise voli da reze sa record now max, kaze najjednostavnije joj .

Mislim, nisam u toku, sta si sve probavao da menjas resavajuci ovo, pa ko velim cisto preporuka za software za koji znam da je super sa sonijem (mada ne bi trebalo da ima veze)

ako imas problema sa brzinom skini novi nero sa www.nero.com . taj stari ne prepoznaje taj cdrw pa ne zna max speed.

ja imam isti cdrw i radi savrseno na novu verziju.

Vuk Kovacevic je napisao(la):
ako imas problema sa brzinom skini novi nero sa www.nero.com . taj stari ne prepoznaje taj cdrw pa ne zna max speed.

Ma, ovo je neka matora verzija Nero-a, ima oznaku 5.5.9.14.:D Ali najgore je sto sam video da radi FENOMENALNO !!! Nema veze, za dan-dva ode ASUS i Duron, a docice GA i XP.

pTomic je napisao(la):
Ma, ovo je neka matora verzija Nero-a, ima oznaku 5.5.9.14.:D Ali najgore je sto sam video da radi FENOMENALNO !!! Nema veze, za dan-dva ode ASUS i Duron, a docice GA i XP.
Jos nisi shvatio da je za sve kriva VIAFX .

Pozdrav

Via

simpson H je napisao(la):
Jos nisi shvatio da je za sve kriva VIAFX .

Pozdrav

Ma stavih novu 4.43, mada mislim da se tada i pojavio ovaj problem koji ja zovem 4x. Ali kao sto rekoh, nadam se da ce Gygabyte i XP resiti problem.:wave;

Vrh Dno