Šta je novo?

Ajd da vas vidim....SK forum radi!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
Pre par meseci pominjali ste forum na www.sk.co.yu/forum i to kako ima sifru! Posto sam danas slucajno probao da pristupim - za divno cudo to sam i uspeo!
Znaci mogu vam reci da forum SK zvanicno radi!! Ne zelim da ih reklamiram ali cisto da vas obaestim da konacno mozete da im se izjadate sta vam smeta u njihovom casopisu... A sad trk - da vidim ko ce pre da se registruje :d

Ono za registracionu sliku mi nije jasno, nema nikakve slike ni texta.... :mad:

Nece da prihvate yahoo i google mailove, pa sam ih batalio iz protesta. Meni sliku uredno prikazuje

Sad je sve u redu...
Poz.

Meni uopste nije stigao confirmation mail ni posle pola sata... :trust:

p.s. Nije da imam zelju da pisem nesto tamo, al' kad budemo organizovali "napad", treba biti spreman! :d :p

EDIT: I meni...

Mora da su trazili od CIA-e da nas propuste kroz komp... :d

Poslednja izmena:
Delija je napisao(la):
Meni uopste nije stigao confirmation mail ni posle pola sata... :trust:
Takođe...

Edit: stigao je :)

Poslednja izmena:
cool forum, mozda cu budem neki admin

meni konfirmacioni mail nije ni bio potreban za zavrsetak registracije, ali mi zato nije prhivatio ni yahoo ni google account, sto me je veoma razocaralo...

Takoda sam tek iz treceg puta uspeo registraciju, pri cemu mi je prijavilo da sam vec registrovan :d ???

Sad kad sam proverio postu - meni taj mail nije stigao uopste - evo vec je nekih 3 sata proslo od tada - mada kad razmislim ne secam se da je igde pisalo da ce ga poslati :d

hm registrovao sam se i isti je kao i bench sad mu samo treba vreme i
svi se nadamo nagdarne igde gde se prvih 100 svakodnevno dobija po lap top. :eyebrows:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno