Šta je novo?

Aj pomagajte!

Kaos

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2002
Poena
609
Poz!
Nisam znao gdo ovo da posujem, pa nek bude ovde.
Windows XP nece da mi cita *.nfo filove
Samo kaze da je pokvaren file ili da ne prepoznaje verziju .Sta da radim ? :boom: :boom: :boom:

A jesi li probao da ga otvoris sa Notepad-om ili nekim drugim text editorom?

re

To mi nije palo na pamet .Aj probacu !
Poz!

re

Uspeo sam
Hvala! :boom: :boom: :boom:

ja ti preporuchujem da namestish da ti se .nfo fajlovi stalno otvaraju u notepadu (znachi "Control Panel" > "Folder Options" > "File Types").
takodje, nfo-ji sadrzhe raznu "grafiku" tako da namesti font "Terminal" kad ih chitash (to si verovatno do sada izvalio)...

pa naravno da je besplatan... shta kao neko ce napraviti komercijalni program za chitanje piratskih nfo-a... ;)

Ček malo, koristiš poseban program za čitanje suvih txt fajlova koji imaju nestandardnu extenziju? :)

Zoni to je glupo....Windows Commander - F3 i stvar resena...

Stvarno na ovom forumu ima raznih stvari :d
ZoNi pa ti si bre lud :d

@ Marko37: da, zato sto ti fajlovi izgledaju mnogo lepse kad se otvore pomocu NFO Viewera... (vidi screenshot)
(uzgred, ni txt fajlove ne citam u Notepadu, vec u EmEditoru... u stvari, Notepad uopste ne koristim!)

@ kUdtiHaEX: nije glupo, jer Total Cmd (koji je ruzan i nepraktican) koristim SAMO za FTP...

@ Genghis Khan: hmmm...

I ja se cudim cudom o cemu se ovde raspravlja, pa najlakse je WinCmd i view, a moze i send to notepad... Pa tekstualni fajl moze da ima bilo koju ekstenziju... Sad cu da napravim Hgf reader i ima bolje da se vidi!
Glupost!

ej Zoni vidim da (neznam tacno iz kog razloga) juris besplatne programe... sto je za pohvalu
hmmm a sta ce ti onda nfo viewer, .nfo fajlovi obicno dolaze uz crackove zar ne?
pozdrav :)

Zoni, sve mogu da te razumem, ali za da je TC nepraktican...pa mislim... :)

xvoodoo je napisao(la):
pa naravno da je besplatan... shta kao neko ce napraviti komercijalni program za chitanje piratskih nfo-a... ;)
Veruj mi da postoje neki NFO Vieweri koji nisu besplatni :beat:.

pa DAMN NFO Viewer je stvarno ok... josh nisam video program koji prikazuje ascii art u !COURIER NEW! fontu... standardni vieweri to rade samo sa Terminal fontom... download je nekih 260 kB, ali mozhe se oglodati na 80 (kad se izbace language dll-ovi)...

ZoNi je napisao(la):
@ kUdtiHaEX: nije glupo, jer Total Cmd (koji je ruzan i nepraktican) koristim SAMO za FTP...

Mislim da gresis, posto je meni, a verujem i vecini koja je presla iz dosa, tj norton commandera (koji je bio izuzetno popularan u ono vreme), WinCmd i vise nego znacajan i potreban.

Genghise, nema frke...

@ apolon, DamjanMX: MENI je nepraktican... TEBI (i drugima) mozda nije... lepo je jenom pisalo u hrvatskom BUGu (recenzija Total Commandera 5.5): neki ga mrze iz dna duse, neki ne mogu da zive bez njega! Inace, ja nikada nisam koristio DOS... (hm... cak zamalo da padnem jedan ispit, jer nisam znao kako se u DOSu kopira sa diskete na hard disk... i dalje ne znam ;) )

@ xvoodoo: pa, naravno da je ok... zato ga i koristim :)

ZoNi je napisao(la):
Genghise, nema frke...

@ apolon, DamjanMX: MENI je nepraktican... TEBI (i drugima) mozda nije... lepo je jenom pisalo u hrvatskom BUGu (recenzija Total Commandera 5.5): neki ga mrze iz dna duse, neki ne mogu da zive bez njega! Inace, ja nikada nisam koristio DOS... (hm... cak zamalo da padnem jedan ispit, jer nisam znao kako se u DOSu kopira sa diskete na hard disk... i dalje ne znam ;) )

@ xvoodoo: pa, naravno da je ok... zato ga i koristim :)

ista situacija u dosu da uradim nesto kad se bas mora, a isto tako i sa Win/Total Commanderom... jednostavno stvar navike a i normalno je da uvek postoji "konkurencija" (npr. >>> Coca-Cola vs Pepsi, Mercedes vs BMW i naravno Intel vs AMD kao i nVidia vs Ati.. ajde dajte jos primera hehe) pa ko voli jedno a ko drugo
pozdrav

re

Genghis Khan je napisao(la):
...

E ZoNi Nemoj ozbiljno da shvatish...Video si valjda smajli :d
cheers
Smajli sa razbijenim zubima!
lol

Vrh Dno