Šta je novo?

Aj pogledajte i ovo :)

Generalno nije lose. Onu gore ribu izbaci, potpuno se ne uklapa u tematiku. Bolje tu da stavis neku nabudzenu antenu :)

Dodaj male margine za text, da ti ne ide od ivice do ivice stranice. Moze sve i da bude malo sire, ko jos koristi 800x600...

ma sve je ok! boja je ok, layout je ok. mozda bi mogao bolje da iskoristis povrsinu slike u zaglavlju. mozda si stavio, al' kod mene se ne vidi gornja margina - odvojio bi glavni okvir od vrha 5-10 piksela. u meni bi stavio bold slova i malo ih smanjio, nekako mi lepse.
al to su sve sitnice, ja inace obozavam ovakav layout - meni gore u liniji, dole sve cisto i pregledno.

a riba da ostane po svaku cenu! nedaj da ti prde ovi geekovi, nije to sajt crvenog krsta! ;P mada ni njima ne bi falilo da pokazu sta imaju... :D

Bahati [SiD] je napisao(la):
a riba da ostane po svaku cenu! nedaj da ti prde ovi geekovi, nije to sajt crvenog krsta! ;P mada ni njima ne bi falilo da pokazu sta imaju... :D

A da, zaboravio sam koliko nezrelih ljudi ima ovde :)

Geek_master je napisao(la):
A da, zaboravio sam koliko nezrelih ljudi ima ovde :)
:D ma nezrelost rula, posebno kad si zreo. ;)
btw, pokazi mi nekog kome se vise svidja nekakav logo od dobre ribe i pokazacu ti (latentnog) gaya. :D

Smanjio sam slova u meniju i boldovao ih i skupio sam malo txt (ali ne marginama nego tabelom ali nije ni bitno-isti efekat) Ribu necu da menjam jer mi se svidja :d Inache i 800x... ostavljam jer ipak mislim da ne izgleda loshe onako (ZoNi je bash lepo rekao da i txt treba suziti a zamislite sajt u 1280x...strashno :d) Glavni okvir cu odvojiti od vrha za par min i rekoste josh da bolje iskoristim povrshinu slike u zaglavlju? Jel moze neka ideja... Inache samo nastavite sa predlozima i kritikama...Hvala ;)

Genghis Khan je napisao(la):
... Inache samo nastavite sa predlozima i kritikama...Hvala ;)

Evo jedna stvar koja mi je odmah zapala za oko: "ne znam gde sam" tj. bilo koja stranica koju posmatram nema jasno obelezje - vezu sa glavnim menijem. Znaci preporuka je da svaka stranica ima na svom vrhu rec koja je identicna kliknutom linku u glav.meniju ili jos bolje da taj link u glav.meniju bude "siv" (nedostupan) ili u nekoj drugoj boji (ili bilo kakvom obelezju) kojom ce se pokazati da ste upravo na tom linku tj. stranici i da vam je on nedostupan za ponovno (nepotrebno) ucitavanje a da mozete koristiti sve ostale opcije glavnog menija. Ovo je orijentaciono i moze se resiti na 101 nacin (ako mislis da treba).
Inace bio sam veoma kritican i dao sam glas za "Fino, fino ...". :d :wave;

A kako ti se chini ostatak? A za ovo si upravu...odoh da prepravim ;)

EDIT: Odnese ortak moj FlashDisk :?:
Ipak cu morati sutra...

A kako ti se chini ostatak ...
Fino, fino ... :mrgreen: :happy:
Ma odlicno je - svaka cast i samo nastavi tako. Lepo i pregledno uradjeno, korisno i informativno ... jednostavno - svidja mi se.
Jos bolje je sto se trudis za dzabe ali za opstu korist svih nas cheers
Kad bi takvih entuzijasta bilo vise ... ova zemlja bi bila Amerika.

Smanjio sam slova u meniju i boldovao ih i skupio sam malo txt (ali ne marginama nego tabelom ali nije ni bitno-isti efekat)
ovako sam ja to zamislio odprilike. volim kad se ne vidi odmah da je nesto font, nego lici kao da je slika. nadam se da sam jasan. :D nekako mi lepse, al' ti odluci, zezaj se malo sa velicinma i paddingom oko crne trake/pozadine. eventualno neki drugi "kockasti" font (verdana...)
sto se zaglavlja tice nista mi ne pada napamet, samo konstatujem da se svasta moze uraditi sa 800x150 i 40kb. :D

Bahati [SiD] je napisao(la):
...

ovako sam ja to zamislio odprilike. volim kad se ne vidi odmah da je nesto font, nego lici kao da je slika. nadam se da sam jasan. :D nekako mi lepse, al' ti odluci, zezaj se malo sa velicinma i paddingom oko crne trake/pozadine. eventualno neki drugi "kockasti" font (verdana...)
sto se zaglavlja tice nista mi ne pada napamet, samo konstatujem da se svasta moze uraditi sa 800x150 i 40kb. :D

Pogledaj sada :mrgreen:

Cool je sajt. Nista bobmasticno & spektakularno, ali to ti verovatno i nije bio cilj. Vazno je da je pregledno i da ne zamara oci.
Ja bih jedino i "spolja", umesto bele, stavio tu sivo-plavu nijansu iz centralnog dela. I eventualno koristio jos jednu bolju za slova, za isticanje naslova i bitnih detalja (da ne budu sva slova crna). Mada je to vec stvar licnih preferencija...

Pogledaj sada :mrgreen:
that's what i'm talking about! :D
s tim sto bi ja sad bio ludak i bavio se pikselima i linijama koda do duboko u noc(i). :D npr. probao bi da ona slova sa strane stavim na 50% transparency (mislim da bi izgledalo coolje, plus manje odlvlacilo paznju), itd, itd...
isto vidim da si furao <font> tagove, ja se trudim da izbegavam to i <table> i sve radim css-om (<div>, <span>...)

al' kao sto rekoh, to su u sustini ludacke stvari, super je ovako kako jeste, mada uvek ima mesta da se tweekuje. ;)

moglo bi da se napravi da korisnici mogu da ubacuju svoje slicice a ne samo vase mislim na profil cheers

Pokrenuta je procedura hitnog banovanja usera koji je predlozio da se umesto ribe stavi slika "nabudzene antene". :) Gengise ako uklonis sliku devojke ima da ti se nakacim na mrezu i "daljinski formatiram hard disk". Toliko :)

delimir je napisao(la):
Pokrenuta je procedura hitnog banovanja usera koji je predlozio da se umesto ribe stavi slika "nabudzene antene". :) Gengise ako uklonis sliku devojke ima da ti se nakacim na mrezu i "daljinski formatiram hard disk". Toliko :)

Ajde ljudi, nemojte da ste na kraj srca, nije vam valjda net jedino mesto gde mozete da vidite ribe type;

Sto se nabudzenih antena tice, tu vec moras vise da se pomucis :)
Ne racunam one za wireless koje se prave od kutije za keks :)

Geek_master je napisao(la):
Generalno nije lose. Onu gore ribu izbaci, potpuno se ne uklapa u tematiku. Bolje tu da stavis neku nabudzenu antenu :)

Ribu ne izbacujemo u zivotu sat vremena smo je trazili po netu.Probali smo sa antenama i ostalim stvarima ili nista nema ni priblizan efekat.

delimir je napisao(la):

Sad se vec plashim i za moju buducnost na forumu pa je ne sklanjam :d
A za ovo daljinsko formatiranje se nadam da Bahati "nagadja" ili sam se zestoko zeznuo sa onim "odlichnim i skupim" software-om :d

Apsolutno mi se ne dopada... Ovo AirWireless sa strane bode oci, borderi su predebeli (gde su tu CSS stilovi?), losa tipografija. Vrlo lose...

Nazad
Vrh Dno