Šta je novo?

Aj’ sad ATI-jevci

mkrnjic

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2002
Poena
619
Izvinjavam se zbog naslova ali morao sam nekako da privucem ljude.

Naime Kupio sam skoro HIS Excalibur Radeon 9000 VIVO 64Mb i posle dosta muke (Posto do tada nisam imao kontakta sa TV-outom) uspeo sam da dobijem sliku desktopa na TV-u

1. Problem je sto kada startujem Divx u nekom plejeru ( WMP , BS , RadLight Micro DVD ) vidim plejer na TV-u ali nema slike samog filma koji normalno ide na monitoru ( cak vidim i titl kada ga pustim). Probao sam razne varijante drivera:
1.Default Driveri sa CD-a (Cat.2.4 i tamo neki CP, WDM i Hydra Vision)
2.Cat 2.5 po preporuci sa Bench-a
3.Cat 3.2

2. Jedna od cudnih stvari je da kada su bilo koji driveri osim Default Drivera sa CD-a onda u Device Manageru dobijam dva Unknown Device-a za koja samo znam da su na grafickoj ali nema terije da im nadjem drivere.
3. Kakvi su to Default Driveri sa CD iz FULL packa koji ne citaju proizvodjaca kartice (Hightech Excalibur ), a svi drugi ih procitaju

Radio sam i par Clean Instalacija za slucaj da nesto nije zaostalo posle Detonatora ali nista. Imali neko neki koristan predlog

Pozdrav Miroslav

mkrnjic je napisao(la):
Izvinjavam se zbog naslova ali morao sam nekako da privucem ljude.

Naime Kupio sam skoro HIS Excalibur Radeon 9000 VIVO 64Mb i posle dosta muke (Posto do tada nisam imao kontakta sa TV-outom) uspeo sam da dobijem sliku desktopa na TV-u

1. Problem je sto kada startujem Divx u nekom plejeru ( WMP , BS , RadLight Micro DVD ) vidim plejer na TV-u ali nema slike samog filma koji normalno ide na monitoru ( cak vidim i titl kada ga pustim). Probao sam razne varijante drivera:
1.Default Driveri sa CD-a (Cat.2.4 i tamo neki CP, WDM i Hydra Vision)
2.Cat 2.5 po preporuci sa Bench-a
3.Cat 3.2

2. Jedna od cudnih stvari je da kada su bilo koji driveri osim Default Drivera sa CD-a onda u Device Manageru dobijam dva Unknown Device-a za koja samo znam da su na grafickoj ali nema terije da im nadjem drivere.
3. Kakvi su to Default Driveri sa CD iz FULL packa koji ne citaju proizvodjaca kartice (Hightech Excalibur ), a svi drugi ih procitaju

Radio sam i par Clean Instalacija za slucaj da nesto nije zaostalo posle Detonatora ali nista. Imali neko neki koristan predlog

Pozdrav Miroslav

A jesi li probao da upotrebis Search na forumu? Ja sam imao isti problem, pa pretrazi malo thread-ove.
Pozdravcheers

Jos od Lava Tolstoja nisam toliko citao a da nista nisam razumeo

Sve u svemu uspeo sam da na trenutak dobijem sliku sto je vrlo vazno , tj. znaci da nije u pitanju kartica nego podesavanja??????

Ali sam dobio sliku bez titla pa opet nazan u Search

Pozdrav

mkrnjic je napisao(la):
Jos od Lava Tolstoja nisam toliko citao a da nista nisam razumeo

Sve u svemu uspeo sam da na trenutak dobijem sliku sto je vrlo vazno , tj. znaci da nije u pitanju kartica nego podesavanja??????

Ali sam dobio sliku bez titla pa opet nazan u Search

Pozdrav

a da ja dodjem i namestim....
prostije ne moze biti...

Hvala svima Ipak sam ga Namestio

BS Player je kralj. Sve radi i to bez G400 (koji mi okrece sliku u Mikro DVD i WMP ) bez ffdshow-a, bez vob sub - a, i slika ide odmah na TV a monitor je slobodan kada se player minimizira. Cini mi se da Hydra Vision tu neradi ama bas nista?????

Pozdrav

mkrnjic je napisao(la):
Hvala svima Ipak sam ga Namestio

. Cini mi se da Hydra Vision tu neradi ama bas nista?????

Pozdrav

Pa i Hydravision nema nikakve veze sa TV-outom,ona je za koriscenje multiplemonitora:boom: :rocket:
cccc...

Pa i Hydravision nema nikakve veze sa TV-outom,ona je za koriscenje multiplemonitora

To i ja sada vidim ...

Svakoga dana u svakom pogledu ...

Nazad
Vrh Dno