Šta je novo?

AIWA XD-DV520 dvd player

Hajzl

Čuven
Učlanjen(a)
25.03.2002
Poena
620
Malo ko ce mi poverovati, ali sam doticnog dobio na novogodisnjem izvlacenju u jednom od vecih domacih DVD/Video klubova...he, he...

XD-DV520
43cm full size DVD player
1 disc DVD player
DVD/Video CD(Ver. 2.0)/Audio CD/CD-R/CD-RW/DVD-R/MP3 CD playback
Horizontal resolution : video bandwidth 4.2M-3dB
5.1ch Downmix
DTS stream out
DTS/Dolby Digital output (1 x coaxial)
RCA component video output
RCA stereo output
10 bit video D/A converter
24 bit audio D/A converter
GUI menu operation
On-screen display (5 languages)
Scart socket

Ali posto mi finansijska situacija ne omogucava da ga zadrzim, mora da ode...pa me interesuje za koliko bih mogao da ga prodam i posto je zakljucan na zonu 2, da li moze da se otkljuca i kako...

Poz!!

pa nov kosta 10.500 dinara (gore-dole 200-tinak dinara) pa ti sad proceni za koliko ces ga prodati.

Ok, nego moj je potpuno nov, jednom izvadjen i odgledan LotR produzena verzija;) i na bubanj. Imam cak i garanciju na godinu dana, neka firma kao generalni zastupnici, lep kartoncic sve na srpskom jeziku, tri besplatna servisa itd....

I dalje me interesuje otkljucavanje za druge regione...

region free:

power on - open - menu - 167 - mute - power off

Inace, cena mu je pala, ima ga za oko 150 eura (ne preko oglasa vec "bas" u prodavnicama, sa garancijom...)

Da li taj model ima ugradjen Dolby Digital dekoder i da li ima 5.1 analogni izlaz (tj. da li pozadi ima 6 cinc konektora)?
Ako nema sta znaci 5.1ch Downmix?

Pozdrav

region free:

power on - open - menu - 167 - mute - power off

Inace, cena mu je pala, ima ga za oko 150 eura (ne preko oglasa vec "bas" u prodavnicama, sa garancijom...)

da li moze i obrnut proces...znaci da vratim opet na region 2...

Da li taj model ima ugradjen Dolby Digital dekoder i da li ima 5.1 analogni izlaz (tj. da li pozadi ima 6 cinc konektora)?
Ako nema sta znaci 5.1ch Downmix?

ima, ali mora na stub, zvucnu ili zvucnike sa digitalnim(coaxial) prikljuckom.

Poz!!

Hajzl je napisao(la):
da li moze i obrnut proces...znaci da vratim opet na region 2...

Poz!!

???
A sto bi ga vracao "nazad", na samo "zone 2"? Ne gubi se garancija zbog tog "zahvata"...

To nisam znao...mislio sam da postoji problem u vezi sa tim zato sto je naglaseno na kutiji i uputstvu da je player samo za zonu 2 i da se pokusajem pustanja????? drugih regija player moze ostetiti?????

Poz!!

Hajzl je napisao(la):
To nisam znao...mislio sam da postoji problem u vezi sa tim zato sto je naglaseno na kutiji i uputstvu da je player samo za zonu 2 i da se pokusajem pustanja????? drugih regija player moze ostetiti?????

Poz!!

Ma kakvi...Vidi, ti nisi nista hakovao po plejeru, otvarao ga i slicno. Ta zone free opcija je fabricki ugradjena u softwer DVD plejera, samo sto nije "ozvanicena" .To mnoge firme rade, kao postuju ugovor sa DVD konzorcijumom o zonama, ali potom "posrednim" kanalima puste u javnost informaciju o redosledu radnji za aktiviranje opcije otkljucavanja.

Kupcima je "region free" cesto najbitniji detalj pri odlucivanju izmedju slicnih modela razlicitih firmi, i mnogi proizvodjaci svesno idu na tu caku...

Nazad
Vrh Dno