Don50 je napisao(la):Kupio bi neku muzicku liniju do 250 EURA. Neznam ove Aiwe kakva su i ko ih proizvodi. Takodje sam u nedoumici sa LG muzickim linijama. Pa ako neko nesto vise zna neka me posavetuje.
Unapred hvala!
outlaw je napisao(la):Sta znam, ove Aiwe nisu lose, recimo SZ700 (cijena prava sitnica - oko 450ak DM) ima ugradjen subwoofer i 2x90W RMS, tri CD, 2xdek, rds, itd itd, i jako se dobro cuje (za AiwuIli to ili R51 model - 2x80W, ali bez subwoofera (oko 400 demona)
Sto se tice LG, jedan moj drugar ima neki malo stariji model (2000. ili tako neki) i u principu nije los, ali sta znam kakav je taj LG, vidis da ga u celom gradu Beogradu samo COOL prodaje...![]()
byMaX je napisao(la):Notax, Mislim da je u pitanju po 135 PMPO snage (po zvucniku) ali da je pojacalo nekih 40W...
Don50 je napisao(la):Ama ljudi dali se isplati kupiti AIWU ili je to bacanje para!!!boom
Don50 je napisao(la):Opet se mi nerazumemo. Moji utisci o Aiwi su veoma pozitivni.
- ima vise modela i po samo dizajnu su odlicne
- tehnicke karakteristike su u prvom mahu odlicne (lep zvuk, a u zavisnosti od para i jacina zvuka)
ALI
izgleda da je njihov najveci problem dugovecnost.
Pa zato i pokusavam da se raspitam. Da li neko ima losih iskustava jer od dobrog glava ne boli.
To je sto se tice o Aiwi. Intersujeme da li neko nesto vise zna o
LG uredjajima nekadasnjem Gold Star.
byMaX je napisao(la):E ovako, otidji u Cool u Knezu, tamo znam glavnog iz prodaje, zove se Sloba Pavlovic (Boda), zamoli ga da ti pusti najnoviju AIWA mini liniju i ponesi neki CD... Izlozena je, zvucnici su JBL i u boji drveta (prelakirani) a stub je u boji slonovace.. Cena je 520DM sa PP, a snaga (po njima 2x135w)... Oznaka je F-2020....
Pozdrav
i neces se razocarati....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari