Šta je novo?

Airsoft replike i carina

bobby63

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2002
Poena
620
Pozz svima

Mozda ovo i nije forum za ovo pitanje ali posto ovde ima brdo paljevina za FPS pa pretpostavljam da ce ljudima biti interesantno.
Ako sam prekrsio neko pravilo ili moderatori smatraju da ovo nije mesto za ovu diskusiju molim da se post obrise. :d

Ko ne zna, airoft su verne replike naoruzanja koje ispaljuju plasticne kuglice a i u svetu se sve vise korist za FPS u prirodi, slicno paintball-u.
Evo i klipa da pojasni http://www.youtube.com/watch?v=3WAZPthQvhw

Naime ove replike se kod nas slobodno prodaju po radnjama ali ja bih zelo da narucim nesto sa interneta.
Kontaktirao sam jedanu slovenacku prodavnicu koja isporucuje u srbiju i oni kazu da kao nema problema ali ja nesto i nisam siguran pa ako neko ima iskustva ovog tipa neka ih podeli.
Pitanje je da li je neko narucivao ovako nesto i kakva su iskustva sa carinom? :hump:

Unapred hvala :wave:

Mozda ce ti se i ovde javiti neko, ali sto ne postavis ovo pitanje na nekom od airsoft foruma?

Ako si iz BG idi u carinu i pitaj. Jako su ljubazni. To radim uvek kad imam nedoumicu, kod njih na kompu pikazem sta zelim i sve mi lepo kazu. I bude tako. Carina je u zgradi poste do zeleznicke stanice, 5. sprat.

Nazad
Vrh Dno