Šta je novo?

AirPods - crkla case baterija?

vucko83

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2001
Poena
620
Ima airpods 2nd gen. case je do pre 2 dana normalno radio a punio sam ga bukvalno jednom nedeljno. I sada naprasno radi samo kad je na kablu a slusalice se pune normalno i vidim amber light.
Kontam da je crklo nesto u samom case-u, nego hvatam se za slamcicu posto vidim na netu spominjanje softverskih problema. Pokusao sam reset (15sec dugme)
Posto ih koristim na win laptopu, ne znam da nacimam nekog sa IOS uredjajem da mozda pokusam neki firware reset/update? Ako je neko slucajno naleteo na ovaj problem...vidim da je reddit pun saveta "stavi levo u uvo i slusaj duhovnu muziku 30minuta i moli se bogovima epla za updejt"

Ccc apple klasicna prevara i namestaljka...povezao sam ga na iphone i magicno se case popravio. Radi opet na svim uredjajima i ponasa normalno.

kakva prevara?

Pa ocigleno kontrolna ploca case-a ima neki "trigger". Ako koristim isti kabl i isti laptop, na isti nacin, 3 meseca i onda naprasno crknu slusalice. Na kraju samo konektovanjem na iphone sve proradi.
Evo sad koristim opet nad istom win laptopu i android telefonu.

Poslednja izmena:
Moze biti da su i kontakti magnetni unutra zaprljani ili tako nesto, desavalo se.

samo je softverski bila brickovana, 3 dana sve sam pokusavao

Vrh Dno