Šta je novo?

Kućna multimedija Airpods 3 (4) vs ostali

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

anak1n

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
iMac M1 24"
Laptop
Macbook Air 13" M3 / Acer Aspire A315-42-R0NP
Tablet
iPad 9th Gen, Fire HD 8+
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro
Pametni uređaji
Apple Watch SE, Amazfit Balance
Da li vredi uzimati AP 3 ili svezeobjavljenu 4ku za neku prosecnu upotrebu slusanja muzike (malo na poslu, uglavnom u teretani) pored Jabra Elite 3 i Baseus MA10 koje trenutno imam? Gledam AP kao doprinos Apple ekosistemu koji koristim ali da li mi stvarno trebaju (doduse, bice to rodj.poklon 😁) jer sam sasvim zadovoljan sa MA10 i Jabrom i ne znam kako ce AP stajati u mojim usima (kad gledam kod drugih, imam osecaj da ce svakog trena ispasti).
Da li stvarno AP donose nesto tako revolucionarno u odnosu na pomenute modele, s tim sto mi ANC "treba" i za sastanke npr. gde ova dva gore bas i ne odusevljavaju?

Trebala mi samo “potvrda” 😀

Nemoj uzeti Airpods 4, mnogo bolje su Airpods Pro 2. (izolacija, noise cancelling je neuporedivo bolji). A cena je slicna, mozda su PRO skuplje 10-20e.

Poslednja izmena:
I jos nesto, Airpods 4 nemaju kontrolu glasnoce prstom :), sto je jako korisno. Uz jos par sitnica, sve na strani PRO modela, uz kvalitet zvuka takodje..

Poslednja izmena:
Stigle AP4 ANC model.
Gledao sam i Pro ali ovde ga nema ispod 250€ s tim sto po nekim review-ovima sto sam citao, AP4 ANC model je blizi pro ali svakako sce te nijanse cu kao prosecan korisnik, jedva primetiti.

Prilozi

• IMG_6150.jpeg
    IMG_6150.jpeg
    83.6 KB · Pregleda: 25
  • IMG_6151.jpeg
    IMG_6151.jpeg
    99.5 KB · Pregleda: 25
Nisu nijasne - Pro je druga konstrukcija: in ear silikon, fizicki bolje izoluje, pa samim tim bolji zvuk, bass, ANC itd.. AP4 su mozda malo komfornije kome smeta in-ear.

Vratio upravo AP4. Razlog - jednostavno mi ne stoje u mojim usima. Uzeo sam i neke ear tips da to stoji bolje i ok je ali svaki put moram da ih skinem pri vracanju u kutiju, pa to malo smara.
Danas je neka akcija na Amazonu, pa su AP Pro 2 nekih 220€, razmisljam se da ih porucim (realno mi ne trebaju 😂 ali zena zapela da uzmem kao poklon)

ANC u otvorenim slušalicama sprdnja. Imam takve jedne, i kao nekog uticaja ima, ali bolje da ga nisu stavljali.

Sa druge strane, silikonske koje zapuše uvo sasvim, ma neka šesnesta priča.

Pa navikao sam na in-ear i ne smetaju mi.

Pa skoro sve, samo da mi u firmi zamene Win laptop za MacBook i to je to.
Narucio sam APP2 pa javljam utiske kad dodju (u subotu kazu).

Evo iznenadili me ovi iz Amazona pa stigle pre 15min.
Odlicno pasu za moje usi, to je to, sa odgovarajucim uloskom koji dolazi uz njih (L cini mi se).
ANC i ostalo cu jos da probam narednih dana (teretana, sastanci i slicno).

Super, inace sto se kontrola tice, pored pojacavanja prstom skrolom, i pored jedan/dva klika, ima i tri klika (sto ne pise), a to vraca na prethodnu pesmu.

Jedino sto sam odmah promenio je da sva 4 moda mozes da menjas dugim klikom, default su 2 moda. Vremenom lako prepoznas u kom si modu. Transparency i ANC najvise koristim.

Mozes u shortcut da napravis “set a noice control” izaberes airpods i odaberes mode koji hoces. (Transparency ili nc)
Napravis 2 precice i onda odes u automation i odaberes na kojoj lokaciji koji mod da ti se pali/gasi.
Meni je kad izadjem iz kuce adaptive, a kad sam kuci ili negde je

Edit: da bi napravio precice airpods moraju biti povezane sa telefonom

Vrh Dno