Šta je novo?

airlive 5450ap, kako resetovati?

jabree

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2007
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
ne
Mobilni telefon
Xiaomi Note 8 pro
Pametni uređaji
najn
Pristup internetu
  1. Optički internet
Uzeo sam polovan, u ekstra stanju airlive 5450ap i nikako da ga podesim, tj. da udjem u njegov meni da ga nastelujem kako meni odgovara, gledao sam po netu i citao u uputstvu koje sam dobio uz njega, ali nikako jer izgleda da je lik od kog sam uzeo prepravio ko zna kako.... i sad mi recite, kad probam da ga resetujem nece nikako vrati se na isto samo svetli POWER i lan, ako ubodem kabl, al nista drugo ne, kako da saznam koji mu je IP da bi mogao da udjem u meni, ili kako da resetujem ovo cudo. Pokusavao sam vise puta, i drzao po minut,dva i nece, uvek vrati na isto...

Pronađi manual na netu. Ako je kao kod mene (5460 model) default IP adresa mu je 192.168.100.252
Resetovanje ima dva moda. Jedno je kada kratko pritisneš reset dugme, a drugi, koji tebi treba je da držiš reset dugme oko 10 sekundi. Tada će se IP adresa vratiti na fabričku. Takođe, moraš na kompjuteru podesiti adresu LAN kartice da bude u istom opsegu. Kod mene je od 192.168.100.100 - 192.168.100.200, pa izabereš iz opsega. Tada možeš pristupiti uređaju.

hvala bratac upalilo je, ja sam drzao reset duze, a sad sam samo kratko probao i resetovao se, i usao sam preko 192.168.100.252 pozz i hvala.

Vrh Dno