Šta je novo?

AIMP i zauzeće procesora?

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
U zadnje vreme, AIMP2 mi pravi tešku sr*nje - pustim ga da svira i posle nekog vremena (minut ili tu negde), njegovo opterećenje procesora se poveća na 100%, totalno mi se zamrzne računar, ali muzika i dalje svira. U principu manipulacija PC-em je moguća, ali stvarno otežana. Ima li neko ideju šta bi to moglo biti. Ne verujem da je virus, jer mi je sistem čist (proveram fleševe, ne posećujem nepoznate i "opasne" sajtove), redovno obnavljam definicije (NOD32).

Probao sam da reinstaliram program, simptomi su isti. Ako neko pita zašto AIMP - bolji mi je od Winamp-a :p

:wave:

Koristim Aimp dosta dugo ali na tako nesto nisam naisao.Desvalo mi se da ubaguje sam i da nece da se iskljuci ali ne skace zauzece procesora.
Probaj neku drugu verziju ima ih gomila :)

imao sam nekih problema sa neispravnim flat kablom za hdd, mislio sam da je to, zamenio ga i problem isti. evo kačim i attach, da vidiš o čemu se radi. napomenuo bih da je taj problem prisutan tek od danas, juče ga nije bilo, a ovaj AIMP koristim baš baš dugo.

:wave:

Prilozi

• cpu zauzece.JPG
    cpu zauzece.JPG
    143.4 KB · Pregleda: 60
Pa reinstal i stavi noviju verziju ako ima

sad je već kasno, skinuo sam neku novu verziju AIMP-a (koja nažalost nema queue opciju, samo ne znam kako) i više se ne javlja taj problem. In any way, evo hijackthis-a :)

Prilozi

• hijackthis.zip
    2.7 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
Može sve sem Make Writable, sigurno nisi mislio na Make ReadOnly?
To dugme mi se uopšte ne pojavljuje...

Pa kad kliknes na Make ReadOnly, pojavi se ta druga opcija, mada si ti sa prvom opcijom sredio Hosts fajl.
Verovatno si pre imao problema kad otvaras sajtove da te redirektuje na sajt koji nisi hteo, odnosno adresu?

Gde nadje tu verziju bez queue
Ili je na drugom mestu , ne verujem da nema

baš sad gledam, NEMA! :d

ništa, skinuću neku drugu verziju, tenks for head-up :)

Nazad
Vrh Dno